TEŽAK PORAZ

RASPAD U DRUGOM POLUVREMENU Danci se poigravali s nama i ‘zaledili’ nas na -12

Ništa od četvrtfinala, Danska nas je teško porazila

Katar je u teškoj bitci svladao Argentince 26:25 i Hrvatskoj osigurao šanse za prolazak u četvrtfinale. A za to nam je trebala pobjeda protiv svjetskih prvaka, Danske.

Njih je uoči utakmice ‘pokosila’ crijevna viroza i zaigrali su bez glavnog igrača, Mikkela Hansena. Danski izbornik Nikolaj Jacobsen je čak otkazao nedjeljni trening uoči utakmice. 

U prvom smo dijelu dobro krenuli i vodili sve do rezultata 7:6, kada Danci prelaze u vodstvo i ne ispuštaju to do kraja poluvremena. Na odmor se otišlo s rezultatom 17:15 i postojala je nada da ćemo uspjeti izboriti četvrtfinale.

No, u drugom dijelu – raspad sistema. Nikako nismo uspijevali postići pogodak, a Danci su to radili kao od šale. Zabili su ih šest, a tek tada smo mi zabili, no već je na semaforu stajalo sedam razlike. U 20 minuta igre u nastavku zabili smo samo četiri gola.

Na kraju težak poraz, čak 12 razlike, bilo je 38-26. U našim redovima najbolji je bio Marić sa šest golova, pet je dodao Karačić, a po tri Čupić i Martinović. Kod Danske, najefikasniji je bio Jakobsen s osam, Holm sa šest te Nielsen s četiri pogotka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije