Vijesti / Sport
Sport
POVRATAK U KUGLANU Mjesec dana treniranja Željezničara pa gostovanje kod Poštara

KUGLANJE

POVRATAK U KUGLANU Mjesec dana treniranja Željezničara pa gostovanje kod Poštara

Kuglači čakovečkog prvoligaša Željezničara proteklog su se tjedna, nakon mjesec i pol prisilne pauze, vratili treninzima.

Oni su jedini međimurski kuglački klub koji je to mogao, a glavni razlog nastavka treniranja je taj što ih prve subote u veljači očekuje nastavak prvenstva u 1. hrvatskoj kuglačkoj ligi. Treninzima su se priključili svi kuglači koji su prvi tjedan s dosta opreza i sa smanjenim intenzitetom trenirali obzirom na dugu pauzu od posljednjih susreta s kuglom.

Naime, kondicija se može održavati raznim vježbama, trčanjem i slično, ali specifični trening s kuglom se ne može ničim do kraja zamijeniti. Cijeli će mjesec trenirati 2-3 puta tjedno, a onda ih u prvom kolu nastavka prvenstva očekuje gostovanje u Splitu kod Poštara, direktnog protivnika u borbi za budući prvoligaški status.

Prema odluci Izvršnog odbora Hrvatskog kuglačkog saveza, donešenoj u petak, ostali rangovi kuglačkih natjecanja i dalje ostaju zatvoreni, sukladno odluci Stožera CZH, a nova odluka o natjecanjima bit će donijeta krajem mjeseca, ovisno o epidemiološkoj situaciji i odlukama Stožera.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!