Saša Kralj i Streljački klub Alzas na trećem mjestu

Od 13. do 16. veljače u Ptuju (Slovenija) održano je jedno od najelitnijih natjecanja zračnim pištoljem. Riječ je o 4. kolu First lige gdje sudjeluju ponajbolje ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Mađarske. Hrvatsku u toj ligi predstavlja Međimurski Streljački klub Alzas iz Čakovca koji svojim rezultatima dokazuju da to i zaslužuju.

Nakon 4 od 6 ispucanih kola nalaze se na 3. mjestu  i ako ovako nastave samo mogu napredovati u ukupnom plasmanu. Na 4. kolu u Ptuju pokazali su ponajbolji rezultat ove sezone u First ligi i sa 1686 krugova zauzeli 3. mjesto, ali i vrlo blizu se približili drugoplasiranoj ekipi SK Ptuj iz Slovenije.


Vrlo raspoložen Saša Kralj na 3. mjestu

U pojedinačnoj kategoriji gdje je sudjelovalo 36 natjecatelja Saša Kralj iz ekipe SK Alzas smjestio se na 3. mjesto sa 567 krugova, odnosno samo jedan krug manje od drugoplasiranog i četiri od prvoplasiranog Simona Simoniča iz SK J. K. Miklavž.

Bio je ovo jedan od ponajboljih rezultata mladog Saše koji ima vrlo velike izglede za ”napad” na sam vrh u posljednja dva kola. U pojedinačnoj kategoriji iz ekipe SK Alzas još su nastupili Božidar Kolarić koji je sa 565 krugova bio vrlo blizu svom klupskom kolegi. 554 krugova postigao je Ivica Takač  i 511 krug Marijan Turk.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije