NK GRANIČAR KOTORIBA

FOTO Sportski park Graničara iz Kotoribe pretvara se u veliko gradilište

Izmjestili su dva stupa-reflektora, montažne tribine, klupe za rezervne igrače i ogradu na mjestu na kojem će uskoro niknuti novi sportski kompleks

Prije gotovo dva mjeseca u vijećnici Općine Kotoriba, predstavnici NK Graničara iz Kotoribe, predsjednik Zoran Radmanić i dopredsjednik Ivan Kos u društvu načelnika Ljubomira Grgeca, potpisali su ugovor s izvođačem radova, tvrtkom Gradis iz Savske Vesi, za projekt rekonstrukcije i dogradnje sportskog objekta u njihovom Sportskom parku u Kotoribi.

>>> PROJEKT ZA BUDUĆNOST KOTORIBE NK Graničar Kotoriba kreće u izgradnju sportskog kompleksa!

Graničar je taj projekt kandidirao na natječaj iz Mjere 7 ‘Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima’ Programa ruralnog razvoja RH. Cijela investicija vrijedna je 7.484.000 kuna + PDV, što ukupno iznosi 9.355.000 kuna, od čega je 7,4 milijuna kuna odobreno od strane Agencije, a ostatak će pokriti Općina Kotoriba. Rok gradnje je godinu dana od uvođenja u posao.

>> Sportski park Graničara iz Kotoribe pretvara se u veliko gradilište

Klub trenutno broji oko 140 igrača i ima ukupno devet ekipa u natjecanju te će im ovaj sportski kompleks, nakon završetka, biti od velikog značaja jer se radi o investiciji koja uključuje stadion s pratećim sadržajima poput dvorane za skvoš i badminton, teretane, svlačionica te još nekoliko dodatnih prostorija.

Kako kažu iz kluba, radove bi izvođač trebao započeti već kroz nekoliko dana, a vrijedni članovi Graničara su uz pomoć lokalnih tvrtki koje ih podupiru prionuli pripremi mjesta izgradnje novog objekta. Naime, trebalo je izmjestiti dva stupa-reflektora, postojeće montažne tribine, klupe za rezervne igrače, ogradu igrališta na jednom dijelu i ostale stvari.

Tako je krenula nova etapa u bogatoj 92-godišnoj povijesti kluba, a po njenom završetku, bit će bogatiji za sjajan sportski kompleks koji će biti na ponos Graničara i Kotoribe.

Ovako je Sportski park izgledao prije nekoliko dana

A ovako danas izgleda mjesto na kojem će uskoro niknuti novi sportski objekt

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije