NOGOMET

2. HNL Međimurje u petak dočekuje BSK

Nakon izolacije i samoizolacije te reprezentativne stanke nastavlja se 2. HNL. Međimurje igra s BSK-om kojeg nisu uspjele pobijediti vodeće ekipe lige.

U 14. kolu 2. HNL u petak u 17:00 sati na stadionu Mladosti u Čakovcu igraju Međimurje i BSK Bijelo Brdo. Prema Odluci IO HNS od 25.listopada utakmice se odigravaju bez prisutnosti gledatelja.  

Međimurje je na tablici na 3. mjestu s 22 boda. Lider Hrvatski dragovoljac ima 26 bodova i drugi je Osijek II s 22 boda. BSK je 11. sa 16 bodova. Čakovčani su najbolji domaćini koji u dosadašnjih sedam susreta imaju pet pobjeda i dva remija uz gol – razliku 19:9.

BSK u gostima ima zanimljiv omjer: imaju jednu pobjedu i jedan poraz te čak šest remija uz gol – razliku 11:12. BSK je i u zadnje vrijeme nanizao neriješene rezultate: u gostima kod lidera Hrvatskog dragovoljca odigrali su 1:1, kod kuće s Osijekom II 0:0 i kod Junaka u gostima 2:2. Dvije vodeće ekipe nisu ih uspjele poraziti što je dovoljan signal Čakovčanima da moraju zapeti iz petnih žila od prve sekunde maksimalno i rastrčano žele li tri boda u ovoj utakmici.

Sudeći po ovim brojkama možemo očekivati tvrdu utakmicu s malo prigoda gdje će se gosti orijentirati na obranu, a na Čakovčanima je da brzinom i tempom nađu put do gola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije