NOGOMETNI VETERANI

NK VIDOVČAN DONJI VIDOVEC Preuzeli primat od kolega i prijatelja iz Podbresta

Nakon višegodišnje dominacije veterana Budućnosti iz Podbresta primat su im u zadnje 2,5 godine preuzeli njihovi kolege i prijatelji iz NK Vidovčan Donji Vidovec.

Natječu su u Skupini A veterana MNS gdje jesenski dio prvenstva srećom okončan. S omjerom 9 8 1 0 34:12 25 osvojili su jesenski dio prvenstva s bodom više od spomenutog konkurenta, Budućnosti iz Podbresta.

Valja istaknuti kako su i u minulom nedovršenom prvenstvu držali primat na ljestvici s boljom gol-razlikom od Budućnosti, a da su sezonu prije sudjelovali na završnom turniru najboljih veteranskih sastava HNS.

Autor ovoga priloga godinama prati njihov rad i rezultate pa slobodno mogu reći da su postignuti rezultati plod njihovog zajedništva, prijateljstva i ono najvažnije nogometnog talenta koji će u njima ostati. Dobra im je i kadrovska politika u smislu pomlađivanja. Ovoga puta su jesenski primat u Skupni A osvojili: Reinhard Artner, Damir Cenko, Nikola Hobor, Vjeran Matuln, Danijel Nemet, Vladimir Fabić, Robert Horvat, Alen Dedi, Danijel Lukša, Vladimir Štefić, Zoran Rafael, Emil Kuzmić, Mladen Nestić, Tihomir Nestić, Željko Dolenec, Đuro Igrec, Goran Lukša, Nikola Friščić i Mario Cvetko iz Čehovca, dok je voditelj momčadi bio igrač Mladen Nestić.

Potonji igrač je trenutno najbolji momčadski strijelac sa 14 postignutih pogodaka. Valja reći kako u momčadi igraju igrači istočnog međimurskog kutka, gotovo iz svih dijelova. Najstariji igrač je do prošle sezone, kada je prestao s aktivnim igranjem bio Ivan Vidović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije