Mlađi pioniri NŠ Međimurje Čakovec najbolji u regiji

S odličnim vijestima javio nam se Hrvoje Goričanec, voditelj Nogometne škole Međimurje Čakovec:

“I ove sezone igrao se još jedan u nizu predselekcijskih turnira u malom nogometu za uzraste mlađih pionira. Nakon pet turnira koji su se redom održavali u Čakovcu, Varaždinu, Križevcima, Knegincu i Ludbregu, u kojima su u našoj skupini nastupali NK Vateks Foteks, NK Varaždin, NK Podravina, NK Križevci i naša ekipa Škole mogometa, prvo mjesto osvojila je NŠ Međimurje Čakovec i to sa uvjerljivih 54 bodova, čak 9 više od drugoplasinog NK Varaždina.

Od 20 odigranih utakmica pobijedili smo 18 puta uz samo dvije izgubljene utakmice, s ukupnom gol razlikom sa 96 postignutih golova i samo 11 primljenih. Usprkos što plasman nije bitan, on je rezultat odlične i atraktivne igre, a uspjeh je k tome veći jer smo igrali u konkurenciji s Varaždincima koji su osvojili ovogodišnju Malu Kutiju Šibica ispred Dinama, Intera, Lokomotive itd.

Ove subote 9. veljače u Koprivnici se igrala završnica tog natjecanja protiv momčadi iz Koprivničko Bjelovarsko – bilogorske županije. Kao prvoplasrana momčad naše skupine mi smo u polufinalu igrali s drugoplasiranom ekipom druge regije, a to je bila ekipa NK Bjelovara. Uz malo grča u igri ipak smo uspjeli pokazati kvalitetu i zasluženo pobjedili rezultatom 3:1 koji je mogao biti i još veći.

U drugom polufinalu susreli su se NK Varaždin i NK Virovitica, u kojoj je slavila momčad sa rezultatom 3:2. U finalu smo opet naišli na naše dobro znane susjede te smo demonstrirali jednu od svojih standardnih igara te deklasirali ekipu Varaždina 3:0 ne dozvoleći ekipi Varaždina ni jedan udarac u okvir naših vrata, te smo tako zasluženo osvojili prvo mjesto u sjeverozapadnoj regiji.

Ovo je još jedan dokaz da se sustavnim radom u školi nogometa mogu stvoriti igrači koji bi danas sutra definitivno mogli zastupati boje našeg Međimurskog najmanje drugoligaša, pa je to još jedan putokaz za čelnike naših klubova.

Igrači koji su doprinjeli ovom uspjehu su: Bašek David, Bistrović Leonard, Blagus Jakov, Bušnja Denis, Dežđek Roberto, Dodlek Martin, Đokić Nikola, Horvat Mateo, Kolenić Borna, Kuhar Tomislav, Kuqi Jozef, Lukman Luka, Mesarić Jakov, Obadić Jurica, Ovčar Nikola, Paman Filip, Pintarić Jakov, Tomašković Filip, Sabol Stiven, Vuk Matej.”

Čestitke mladim nogometašima s naše strane i puno pobjeda u idućim susretima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije