Vijesti / Sport
Sport
DONESENA ODLUKA 4. Nogometna liga Čakovec - Varaždin odgođena do daljnjeg!

ODLUKA O ODGODI

DONESENA ODLUKA 4. Nogometna liga Čakovec - Varaždin odgođena do daljnjeg!

Ostaje za vidjeti što će biti s međimurskim županijskim ligama

Na temelju prijedloga Komisije za natjecanje IO ŽNS Varaždin, a na osnovi dostavljenih upitnika od strane klubova 4. NL ČK-VŽ i ŽNL Varaždin, Odbor za hitnost ŽNS Varaždin donio je odluku da se sva natjecanja pod vodstvom ŽNS Varaždin, a koja su vezana za 4. NL skupina ČK-VŽ i ŽNL Varaždin odgađaju do daljnjeg.

Vezana vijest

Međimurec Dinamo D 4. NL ČAKOVEC - VARAŽDIN KLUBOVI SE POBUNILI 'Nastavak prvenstva bez gledatelja nema smisla!'

- Vodstvo natjecanja (povjerenici za natjecanje) 4. NL ČK-VŽ i ŽNL-a uputilo je prema klubovima upitnik o odgodi ili nastavku natjecanja bez gledatelja a sukladno odluci Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH od 25.10.2020.

Na temelju zaprimljenih mišljenja klubova Komisija za natjecanje IO ŽNS Varaždin dostavila je prijedlog Odluke da se sva natjecanja 4. NL ČK-VŽ i ŽNL-a odgodi do daljnjega, odnosno kada se stvore uvjeti za nastavak natjecanja, a koji su vezani za Covid-19. Sukladno gore navedenom Odbor za hitnost donio je odluku kao gore - stoji u odluci.

Odluku u originalnom obliku možete preuzeti ovdje. Međimurski klubovi koji se natječu u 4. NL Čakovec - Varaždin tako svoje utakmice do daljnjeg neće igrati, a ostaje za vidjeti što će biti s međimurskim županijskim ligama.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!