Vijesti / Sport
Sport
MEĐIMURSKE LIGE Odigrano 17 utakmica trećeg kola

STOLNI TENIS

MEĐIMURSKE LIGE Odigrano 17 utakmica trećeg kola

Što zbog samoizolacija, što zbog straha od korona virusa prvenstvo je prije 13. kola privremeno prekinuto, a oni koji takvih problema nisu imali su odigrali sedamnaest utakmica.

U 1. ligi je odigrana samo jedna, između Nedelišća 1 i Putjana 2 MLD, u kojoj su pobijedili Putjančani od kojih je s tri pobjede naročito raspoložen bio Robert Lehkec.

U derbiju 2. lige Goričan 1 je uz tricu Igora Vesenjaka u gostima savladao Kos-Kotoribu 2 i poslije3 trećega kola ostao neporažen, a u drugoj odigranoj utakmici HE-DRA 2 je s neporaženim kapetanom Josipom Repalustom nadigrala ZEN-Šenkovca 4 i izborila svoju drugu pobjedu.

U 3. ligi pobjedama nad Mihovljanovom petom, odnosno četvrtom ekipom Mihovljana neporaženi na vrhu su ostali Donji Kraljevec 2 i ŠŠK Čak, a drugu pobjedu, nad HE-DROM 3 je uz tricu Marijana Čižmešije zabilježio Čakovec 4. S odgođenom utakmicom trećega kola Kos-Kotoriba 4 je s 4 boda na vrhu tablice, a pobjedom nad ZEN-Šenkovcem 5 s istim brojem bodova na drugoj poziciji su Putjane 4.

U 5. ligi su odigrane tri utakmice u kojima je Donji Vidovec 1, uz tricu Dragana Šajna, savladao Prelog 2, Putjane 7 uvjerljivo bile bolje od Male Subotice 2 i Donji Vidovec bio bolji od HE-DRE 4, ali su unatoč odgodama i utakmicom manje na vrhu s 4 boda Kos-Kotoriba 5, Goričan 2 i Čakovec Joka, uz koje isti broj bodova imaju Putjane 7 i Donji Vidovec 2.

Sve utakmice su odigrane u 6. ligi, a pobjedama nad Zasadbregom 2 i Kos-Kotoribom 6 na vrhu su Dragoslavec Breg i Donji Kraljevec 1. Prve bodove su pobjedom u gostima nad Svetom Marijom, 3 uz tricu kapetana Zlatka Tkalčeca, upisali igrači Nedelišća 3, a drugu pobjedu izborio Goričan 5, nakon što su Ivan, Filip i Željko Blažek bili bolji od Lopatinca 4. U jedinoj odigranoj partiji u 7. ligi mladi sastav Zasadbrega 3 je koristeći čak 6 igrača i igračica, nadigrao isto tako mladu ekipu Preloga 4 te osvojio prve bodove.

Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza je nakon sastanka sa županijskim stožerom civilne zaštite odlučio da će se prvenstvo nastaviti. I to u subotu 7. studenoga, kada će se, umjesto 31. listopada, igrati utakmice 4. kola, a odigravanje će se zatim s pomakom od tjedan dana nastaviti. Ali s napomenom da se na utakmicama treba pridržavati svih epidemioloških mjera navedenih u biltenu broj 1 za ovu sezonu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!