NATJECANJE PAROVA

NISU GA ZABORAVILI U Draškovcu organizirali ribičko natjecanje u čast prerano preminulom Nikoli Balentu – Balciju

Nakon četiri sata ribolova najbolji su bili par Linjaka Palovca Žuljić/Halić

SRD Smuđ Draškovec je u spomen na prerano preminulog člana, natjecatelja i blagajnika Nikolu Balenta-Balcija organizirao natjecanje parova u sportskom ribolovu na ribnjaku Trniče.

Sudjelovalo je 10 ekipa, parova iz Šarana Podturna, Linjaka Palovca, Čikova Svetog Martina na Muri, Glavatice iz Preloga, Soma Kotoriba, Klena Sveta Marije, Linjaka Velikog Bukovca, Ipe Čakovec, Drave Donji Mihaljevec,TSH Matchfishinga te 2 domaća para.

Nakon četiri sata ribolova najbolji su bili par Linjaka Palovca Žuljić/Halić, drugo mjesto osvojili su par TSH Matchfishinga Perko/Pavlic, a 3. mjesto osvojio je domaći par SRD Smuđa – Slaviček/Kutnjak.

Ovo natjecanje će postati tradicionalno svake godine, a ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na ovom Kupu te svima koji su pomogli na bilo koji način jer Nikola je to zaslužio svojim nesebičnim radom u ovom društvu. On je jedan od najzaslužnijih za ove sve stvari koje su se napravile u zadnjih par godina te smo jedno od najaktivnijih društava u Međimurju – što po natjecateljskim ekipama, ali i po svemu ostalom vezanu uz rad ribolovnih društava. Natjecanje je održano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera – poručuju iz Smuđa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije