NOGOMET

MEĐIMURSKI KUP Hoće li Rudar još jednom pobijediti Polet u Svetom Martinu na Muri?

U subotu su Polet (SMnM) i Rudar igrali trećeligaški prvenstveni susret, a u utorak u 15:00 sati igraju osminu finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza.

Prvenstveno kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever donijelo nam je međimurski derbi u kojemu je Polet u Svetom Martinu na Muri ugostio Rudara. Poluvrijeme je završilo bez golova 0:0. Rudar je poveo golom u 72. minuti kada je strijelac bio Škvorc. U 82. minuti na 1:1 vraća Šarić. Gosti u 86. minuti postižu gol za 1:2, a strijelac je bio Skoliber koji je ekipi iz Murskog Središća donio sva tri boda.

Na susretu je bilo oko 600 gledatelja. Za utorak je najava toplijeg i sunčanijeg vremena s petnaestak stupnjeva Celzijusa pa vjerujemo da će se unatoč ranom terminu i radnom danu opet sakupiti veliki broj nogometnih zaljubljenika i pogledati ovaj susret.

Uoči subotnjeg susreta Polet je bio favorit jer je u boljoj formi, igrao je kod kuće i bio je bolji na tablici, ali kada je ovaj susjedski derbi u pitanju favorita nema. Ako ste u mogućnosti dođite u utorak u 15:00 sati u Sveti Martin na Muri i pogledajte susret Poleta i Rudara.
Parovi četvrtfinala Kupa za seniore sezone 2020/21. Igra se u proljeće 2021:
Čakovec: NK Sloga – NK Međimurec (Dunjkovec-Pretetinec)     
Oporovec: NK Galeb – NK Mladost Komet (Prelog)
Draškovec: NK Draškovec-Geothermae – NK Nedelišće   
Pobjednik iz susreta NK Polet (SMnM) / NK Rudar – NK  Međimurje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije