Vijesti / Sport
Sport
KAŠTEL PRIBISLAVEC Virtuozne utakmice kakve bismo voljeli gledati svaki puta

ODBOJKA

KAŠTEL PRIBISLAVEC Virtuozne utakmice kakve bismo voljeli gledati svaki puta

Kakav dan! Kakav odbojkaški dan! Parafrazirajući Štulićevu pjesmu, nedjelja popodne, odbojkaški dan … sve samo ne dosadan.

 Uz vrhunsko odrađene live prijenose na facebook stranicama ŽOK Kaštel, mogli se ste u toplini svog doma i sa sigurne distance, pratiti vrhunsku izvedbu ženske odbojke, po scenariju, režiji i produkciji ŽOK Kaštel Pribislavec. Sve je bilo samo ne gluma. Dvije utakmice, dvije pobjede.

Na parket su prve izašle igračice ŽOK Kaštel 2 u utakmicu 2. kola 3 HOL sjever, protiv treće ekipe ŽOK Kitro Varaždin 3. Čvrsta i izjednačena utakmica u kojoj je svaki tim imao svoj set. Prvi set osvaja Kaštel s čvrstih 25:22. Drugi i treći set uzima Varaždin (14:25 i 18:25). U četvrtom setu, od samog početka, Kaštelanke su mirne glave i sigurne ruke, lagano gradile prednost te ga završile 25:21.

Peti set je uvijek igra živaca i pobijedit će ona ekipa koja ostavi srce na terenu. To je ovog puta bila ekipa Kaštela. Rutinom, smirenošću kao da je prvi set te velikim srcem u obrani na svoj su mlin preusmjerile utakmicu i završile peti set 15:10. Kao hrvatska nogometna reprezentacija. Igraju do zadnje sekunde. Konačni rezultat 3:2 je ono što je i za očekivati kod ovako teškog protivnika.

Slijedila je utakmica 2. kola 1. B HOL sjever ŽOK Kaštel 1 i OK Medvešćak. Ono što su Kaštelanke odlučile servirati protivničkoj ekipi, bilo je dostojno 3 Michelinove zvjezdice. Pokazale su virtuoznu igru u napadu i obrani, odlučnost i karakter dostojan daleko većih i jačih ekipa.

Od prve sekunde pokazale su da neće biti poklanjanja ni lakih poena te će se protivnice morati dobro oznojiti, ako žele osvojiti koji poen, a o setu ili utakmici neka ni ne razmišljaju. Kao suza čista 3 boda idu u Pribislavec. 25:18, 25:18 i 25:13, pokazuje snagu ove ekipe. Virtuozna utakmica kakvu bismo voljeli gledati svaki puta.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!