Vijesti / Sport
Sport
PRVA LIGA Zrinski i Murvica odigrali neriješeno

RUKOMET

PRVA LIGA Zrinski i Murvica odigrali neriješeno

Darinka Pavleković preuzela trenersku palicu i osvojila bod.

Nakon što je trener Saša Kuček neočekivano podnio ostavku na mjesto trenera prve ekipe samo dan prije utakmice uprava kluba je brzo reagirala i trenersku palicu predala Darinki Pavleković koja je do sada bila u ulozi pomoćnog trenera. Pavleković dobro poznaje sve igračice pa će joj time posao biti olakšan.
Za Zrinski prvi puta nastupila i Hannah Vuljak. Hannah je ljevoruka vanjska igračica, juniorska reprezentativka Hrvatske. Hannah je našem klubu pristupila iz RK Podravka Vegeta.  Hannah je veliko pojačanje za naš klub i želimo joj puno sreće.

Zrinski je dobro otvorio utakmicu i odmah poveo 3:0. Gošće su stizale prednost i u 14. minuti imamo 6:6. Tada dolazi do malog pada u igri naših igračica i u dvadeset četvrtoj minuti gošće vode 7:10. Do kraja poluvremena zrinskice se lagano vraćaju i na odmor se odlazi sa rezultatom 10:11 u korist gošći.
Gošće odlično otvaraju drugo poluvrijeme i u trideset petoj minuti imaju najveću prednost na utakmici 11:15. Tada je trenerica Pavleković probudila svoje igračice i u pedesetoj minuti je opet sve na početku 19:19. Zadnjih deset minuta igralo se gol za gol. Osamnaest sekundi prije kraja Murvica postiže gol za vodstvo 22:23. Pavleković zove minutu odmora osam sekundi prije kraja i priprema napad za izjednačenje kojeg je realizirala jedna od najmlađih u našoj ekipi, Anja Balent.

Za Zrinski su nastupile: Marta Kozjak, Lorena Petreković (4), Laura Radek, Hannah Vuljak (3), Karla Zanjko, Melani Balić (3), Anja Žvorc, Ira Resman, Ena Car (6), Lea Vukojević (3), Viktorija Šestak (1), Hana Laptoš (1), Lana Blagus, Karla Mihalković, Anja Balent (2)

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!