Karatisti Globusa u Đurđevcu osvojili deset medalja

U subotu 2. veljače u Đurđevcu je održano Prvenstvu Sjeverozapadne Hrvatske u karateu. Na prvenstvu regije nastupilo je 20 klubova sa 203 natjecatelja iz Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.Karatisti Globusa iz Čakovca nastupili su sa 13 natjecatelja.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojili su Filip Balent – ml. učenici kate i Dejan Slukić – veterani kate, drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili su Matko Legen – ml. učenici kate i Lovro Balent – učenici borbe -46kg, dok su treća mjesta i brončane medalje osvojili Josip Slukić – ml.učenici kate, Kristian Topličanec – ml.učenici kate, Matko Legen – učenici borbe-34kg, Ivan Skok – učenici borbe -42kg, Zoja Vizinger – ml.kadetkinje borbe -50kg i Lucija Ružaj – kadetkinje borbe +54kg.

Posebno treba istaknuti mlađe karatiste koji su osvojili sve četiri medalje u katama za mlađe učenike (1. Filip Balent, 2. Matko Legen, 3. Josip Slukić i 3. Kristian Topličanec) i time potvrdili apsolutnu dominaciju Karate kluba Globus u katama za mlađe kategorije. Isti natjecatelji su također osvojili medalje u borbama i to nastupivši u starijem uzrastu sa 2-3 godine starijim natjecateljima (jer za njihov uzrast postoje službena natjecanja samo u katama).

Za KK Globus nastupili su još i Teo Kečkeš, Adrian Fajfar, Zara Hribar Gašparović i Sara Rajher, ali ovaj put uz nešto manje sportske sreće jer su svi izgubili u borbama za treće mjesto. Karatiste su na natjecanju vodili treneri Dejan Slukić i Mladen Vizinger.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije