Završnica Joje u subotu

Uoči završnice 23. memorijalne malonogometne lige Josip Francki Joja odigrane su četiri utakmice  koje nisu odlučivale o poretku na tablici. U prvoj utakmici Palatin je u zaostaloj utakmici 6. kola uvjerljivo pobijedio ekipu Venere uz četiri pogotka Damira Vrbanca. Začudo na ovoj utakmici drugoplasirani na listi strijelaca Kerman nije uspio savladati vratara Bogdana.

Zagorci nisu dali priliku igračima Brezja za počasni bod. Pobjeda je bila uvjerljiva uz šest pogodaka Istera koji je postao nedostižan za pratioce. Partizanima i peta pobjeda u nizu uz najavu da će slijedeću ligu konkurirati za sami vrh tablice. Čapa Gurman je imala nedostižnu prednost od šest pogodaka, ali proradio je trolist Kerman, Vuković i Patafta i s po tri  njihova pogotka bodovi su otišli u brežne krajeve. Ipak su tri pogotka bila premalo da Kerman priprijeti vodećem Isteru.

U subotu je završnica lige. U prvoj utakmici favorit je Limarija Vinković koja se pobjedom može ugurati na drugu poziciju ovisno o konačnom ishodu utakmice Palatina – TMT. Palatinu i neriješen rezultat donosi prvu poziciju, a TMT pada na treće mjesto. Ipak treba sačekati  završetak utakmica sa željom da pobjedi bolji uz fair play ponašanje svih  sudionika natjecanja.
 

Na listi strijelaca vodi nedostižni Tomica Ister s 27 pogodaka. Druga pozicija za Gorana Kermana (Venera Korner) 19 pogodaka. Treće mjesto drži Danijel Novak (Palatin) sa 17 pogodaka uz izglednu priliku da preskoči  Kermana.

Po završetku odlučujućih utakmica bit će održano proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca. Tri prvoplasirane ekipe bit će nagrađene peharima i medaljama. Prvoplasiranoj ekipi pripada  i prijelazni pehar.

Od pojedinaca nagrade će primiti najbolji igrač, a kandidatu su: Danijel Novak i Samir Jurinec Palatin Fotex, Zvonimir Šol TMT te Mladen Bubek Limarija Vinković. Za najboljeg vratara nominirani su Darko Posavec TMT, Željko Bobičanec Ekom i Mladen  Bogović Gojanec CB Hantek. Najrekreativnijom ekipom proglašena je ekipa Gojanec CB Hanteka.

Prema  broju postignutih pogodaka teško će netko dostići Istera i već ga sada možemo proglasiti za prvog strijelca lige.

Rezultati 9. kolo: Palatin Fotex – Venera korner 11:4, Gojanec CB Hantek – Brezje 9:2, Partizani – Savčari 7:3, Venera Korner – Čapa Gurman 10:6.

Tablica: TMT i Palatin Fotex 21, Limarija Vinković 19, Ekom 15 i Partizani 15, Gojanec CB Hantek 13, Venera Korner 12, Savčari 9, Čapa Gurman 6 i Brezje 0.

Završnica,  subota 16. veljače: 16:00 Limarija Vinković – Ekom, 17:00 TMT – Palatin Fotex. U 18:00 bit će proglašenje pobjednika i najboljih pojedinaca te od 18:30 završno druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije