Nastup streličara Katarine Zrinski u Sloveniji

Protekle subote u Žalcu održan je veliki međunarodni turnir na kojem je nastupilo čak 244 natjecatelja. Iz streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec na ovom turniru nastupilo je pet natjecatelja u stilu olimpijski luk osvojivši dvije medalje. U konkurenciji kadetkinja Regina Novak zauzela je šesto mjesto s obzirom da je cijeli turnir pucala s tehničkom greškom na luku.

U konkurenciji seniora Krešimir Štrukelj osvojio je srebrnu medalju sa samo jedan krug slabijim rezultatom od prvoplasiranog Dena Habijana iz Kamnika. Božidar Vurušić zauzeo je 11. mjesto, a Boris Ferlin koji je također pucao sa sličnom tehničkom greškom na luku kao Regina, zauzeo je 16. mjesto. U veteranskoj konkurenciji Mihael Štebih i ovaj puta osvojio je zlatnu medalju.

U nastavku sezone slijede intenzivne pripreme za nastup na državnom prvenstvu za kategorije od kadeta do veterana, a na kojem mogu nastupiti natjecatelji koji su u ovoj sezoni ispunili normu. SK Katarina Zrinski nastupit će s dvanaest predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji i tri ekipe.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije