Vijesti / Sport
Sport
DVA DERBIJA Polet (SMnM) i Rudar u subotu igraju prvenstveni susret i u utorak Kup susret

NOGOMET

DVA DERBIJA Polet (SMnM) i Rudar u subotu igraju prvenstveni susret i u utorak Kup susret

Pred nama je još jedan bogati nogometni vikend. Uz prvenstvene susrete u osmini finala međimurskog Kupa u nedjelju 18. listopada u 15:00 sati će igrati Polet Pribilsavec i Međimurje. Sve seniorske utakmice koje se trebaju igrati na dan Svih svetih igraju se u subotu 31. listopada.

U 9. kolu 3. HNL Sjever u subotu u 15:00 sati imamo jedini međimurski i susjedski derbi u kojemu će Polet u Svetom Martinu na Muri dočekati Rudara iz Murskog Središća. Polet je trenutno na tablici 4. s 14 bodova, a Rudar 10. s 9 bodova. U utorak 20. listopada u 15:00 sati sastat će se Polet Sveti Martin na Muri i Rudar Mursko Središće u susretu osmine finala međimurskog Kupa.

U 4. nogometnoj ligi u subotu u 15:30 sati igraju Mladost Komet – Nedeljanec i Omladinac (NSR) – Jalžabet, u nedjelju u 10:00 sati Sloga (Č) – Zelengaj te od 15:30 sati Dinamo (D) – Dinamo (P), Mladost (SM) – Centrometal, Međimurec – Dubravka-Zagorac i Bednja – Nedelišće.

U 1. ŽNL u 15:00 sati u subotu imamo susret Podturen – Trnovec, dok će u nedjelju na terene Trnava – Kraljevčan 38, Bratstvo (J) – Draškovec-Geothermae, Graničar (K) – Dubravčan, Naprijed – Jedinstvo (GM), Spartak – Hodošan, Sloga (Š) – Galeb i BSK – Venera PMP.
 
U 2. ŽNL skupina A svi igraju u nedjelju od 15:00 sati: Borac (DH) – Međimurje-Čakovec, Omladinac (DS) – ČSK, Borac PMP – Bratstvo (P), Croatia – Radnički, Vidovčan – Mladost (D), Budućnost (P) – Mladost (I), Drava (DM) – Jadran i, Drava (K) – Otok.

U 2. ŽNL skupina B imamo tri subotnja susreta u 15:00 sati Hajduk (Š) – Plavi, Vučetinec – Budućnost (M) i Bratstvo (SV) – Mali Mihaljevec, dok će u nedjelju igrati Sloboda (M) – Donji Koncovčak, Omladinac (M) – Mura, Strahoninec – Zasadbreg 77 i Pobjeda – Sokol. Hajduk (B) – Sloboda (S) odgođeno i igrat će se 18. studenog u 13:00 sati.  Odgođena utakmica 10. kola Sloboda (S) – Pobjeda igrat će se 21. studenoga u 13:00 sati.

U 3. ŽNL u subotu u 15:00 sati igraju Parag – Torpedo u Križovcu, dok će u nedjelju igrati Napredak – Pušćine, Dinamo (Ž) – Jedinstvo (NSnD) i Dubrava – Graničar (N). Mladost (S) je slobodna.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!