SK Alzas zadržao treće, Božidar Kolarić drugo mjesto

U Solinu je u subotu održano 4. kolo 1-A Hrvatske lige u zračnom pištolju na 10 metara / 60 hitaca. Na ovo daleko putovanje iz Međimurja uputila se ekipa SK Alzas kojima u prilog nisu išle vremenske prilike kroz kojih su prolazili tokom putovanja do Solina.

SK Alzas na 4. mjestu

U ekipnom natjecanju zračnim pištoljem SK Alzas je u konkurenciji 8 ekipa zauzeo ipak solidno 4. mjesto sa osvojenih 1663 krugova. Prvi je sa 1701 krugom bila ekipa Končar – Zagreb 1786. Ali ipak zadovoljni sa osvojenim 4. mjestom jer su u ukupnom poretku i dalje ostali na 3. mjestu.

Za ekipu su nastupili Božidar Kolarić, Saša Kralj i Ivica Takač. Ovakvim nastupom na posljednjem 5. kolu koje se održava 9. i 10. ožujka u Zagrebu zagarantiralo bi im brončanu medalju.

Kolarić Božidar odličan 2.

Da se ipak kući ne vrate bez postolja što za ovu ekipu nije uobičajeno pobrinuo se vrlo raspoloženi Božidar Kolarić, inače član ekipa SK Alzas koji je u pojedinačnoj kategoriji od 26 natjecatelja zauzeo odlično drugo mjesto sa 570 krugova, 10 manje nego prvoplasirani Saša Špirelja.

Od ostalih natjecatelja valja izdvojiti Sašu Kralja sa 555 krugova i Ivicu Takača sa 538 krugova – obojica iz ekipe SK Alzas. Kako bi ekipa imala i podršku pobrinuo se uvijek raspoloženi mentor Marijan Turk koji svojim iskustvom uvelike doprinosi ovim vrhunskim rezultatima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije