Vijesti / Sport
Sport
VINKOVCI I ČAKOVEC Finale Kupa i početak Županijske lige

STRELJAŠTVO

VINKOVCI I ČAKOVEC Finale Kupa i početak Županijske lige

Ovog vikenda natjecanja u streljaštvu održat će se u Vinkovcima i Čakovcu.

Finale Kupa Hrvatske 10m ISSF zračno oružje će se održati u Vinkovcima u subotu 3. listopada, a ne kako je bilo prethodno najavljeno u Zagrebu. Pravo nastupa  po disciplini ima osam najboljih ekipa i 30 najboljih pojedinaca iz Hrvatske.

Među 30 najboljih seniora u gađanju zračnom puškom iz Međimurja će sudjelovati Nenad Nemec, Jan Novak i Lovro Novak iz Čakovca te Dragan Turk,  Miroslav Turk i Karlo Vrančić iz Zelenbora Brezje. Među osam najboljih ekipa sudjeluju Čakovec i Zelenbor Brezje. Među ženama pojedinačno sudjelovat će Anamarija Turk iz Zelenbora Brezje, a u ekipnoj kategoriji naše predstavnice će biti iz Zelenbora Brezje.

U gađanju pištoljem naši predstavnici su iz Alzasa Čakovec Ivica Takač, Saša Kralj i Stjepan Hamer te iz Slobode Mihovljan Hrvoje Marčec. Ekipno će naš predstavnik biti Alzas Čakovec. Kod žena predstavnice Alzasa će biti Maja Krčelić i Natalija Kikelj-Vugrinec. U ekipnom dijelu kod žena naša ekipa je Alzas Čakovec.

U subotu u Čakovcu počinje 1. kolo Županijske lige sve discipline  (od 13 do 20 sati). Svi koji će nastupati u Vinkovcima priznat će im se rezultati u Županijskoj ligi.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!