Vijesti / Sport
Sport
3. HNL SJEVER Varteks igra kao domaćin u Svetom Martinu na Muri, klubovi upozoreni da ne smiju objavljivati događaje s utakmice, Rudaru kazna zbog kovanice
Facebook NK Varteks

NOGOMET

3. HNL SJEVER Varteks igra kao domaćin u Svetom Martinu na Muri, klubovi upozoreni da ne smiju objavljivati događaje s utakmice, Rudaru kazna zbog kovanice

Varteks Varaždin u subotu igra kao domaćin u Svetom Martinu na Muri.

U 5. kolu 3. HNL - Sjever Varteks je poražen od Radnik-Križevaca 2:3. Varteks je kažnjen s 1000 kuna zbog šest opomenutih i tri isključena igrača. Uz to suspendira se igralište SC Sloboda koje koristi Varteks za igranje seniorskih utakmica. Varteks mora dostaviti mjesto i stadion na kojemu će kao igrati domaćin u 6. kolu. Stadion ili igralište koje će prijaviti mora zadovoljavati uvjete i kriterije igrnja u 3. HNL te mora biti udaljeno najmanje 20 km od Varaždina. Suspenzija Slobode traje do okončanja postupka.

Na Facebook stranici Varteksa su napisali: 'Varteks je u 6. kolu 3.HNL Sjever trebao još jednom biti domaćin na Slobodi, ovaj put ekipi Graničara iz Đurđevca. Na žalost, odlukom Disciplinskog suca, igralište SC Sloboda suspendira se za odigravanje domaćih utakmica NK Varteks do okončanja postupka te smo shodno tome primorani sljedeću domaću utakmicu odigrati na 'gostujućem' domaćem terenu.

NK Polet Sv. Martin na Muri izašao nam je u susret te ustupio svoje igralište za odigravanje utakmice protiv Graničara te im ovim putem zahvaljujemo na razumijevanju i pomoći. Dvoboj će se tako odigrati na igralištu NK Polet u subotu 26. rujna u 15:30 sati.

Također, NK Varteks podnio je žalbu natjecateljskoj komisiji na suđenje i ponašanje suca na prvenstvenoj utakmici koja se odigrala između Varteksa i NK Radnika 19. rujna.

U nastavku možete vidjeti snimku golova i spornih trenutaka s tog susreta u kojem Varteks nije došao do bodova treće kolo za redom.'

Uoči susreta trener Varteksa Želimir Orehovec rekao je da domaćinstvo u drugom mjestu neće stvarati ekipi problem. Razlika između klubova je tri boda i sve se stigne nadoknaditi. U kadar se vraćaju Ivan Režić i Dominik Masten.

Povjerenik za natjecanje je poslao upozorenje klubovima: utvrđeno je da klubovi objavljuju događaje s odigranih utakmica koristeći službene snimke utakmica i objavljujući ih na službenim stranicama društevnih mreža. Upozoravaju se klubovi da nije dozvoljena distribucija službenih snimaka utakmica niti objavljivanje događaja s utakmica.

Naš predstavnik Rudar Mursko Središće kažnjen je s 500 kuna kazne zbog ubačene kovanice od strane gledatelja u teren za igru.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!