Vijesti / Sport
Sport
BRAVO ZA NAŠE! Juniori Mihovljana peti na prvenstvu Hrvatske

STOLNI TENIS

BRAVO ZA NAŠE! Juniori Mihovljana peti na prvenstvu Hrvatske

Minuloga vikenda Varaždin je bio domaćin juniorskoga prvenstva Hrvatske, ekipno i pojedinačno, na kojemu su osvajanjem petoga mjesta uspješni bili igrači Mihovljana.

Minuloga vikenda Varaždin je bio domaćin juniorskoga prvenstva Hrvatske, ekipno i pojedinačno, na kojemu su osvajanjem petoga mjesta uspješni bili igrači Mihovljana. Momčad u kojoj su igrali Noa Vresk, Matija Strbat i Antonio Bodalec su bili treći u svojoj skupini nakon što su s 3:0 savladali Strmac iz Nove Gradiške, s 3:0 izgubili od GSTK Zagreba i 3:2 od Zaboka, koju su, da su osim Vreska malo raspoloženiji bili Strbat i Bodalec, mogli i dobiti. Da su pobijedili osvojili bi drugo mjesto u skupini i sa zagrebačkim TIS-om razigravali za treću poziciju. Pojedinačno je završnicu, nakon prvoga mjesta u skupini, izborio Vresk i u osmini finala neočekivano s 4:3 ispao od Hencla iz TIS-a, dok je Strbat u svojoj skupini osvojio treće mjesto. Od juniorki na prvenstvu su igrale sestre Ana i Marta Novak iz Šenkovca, od kojih su obje osvojile treća mjesta u skupinama pa nisu ušle u završne borbe.

Vresk i Strbat su se pobjedom u osmini finala muških parova nad Rožićem i Martincem iz Zaboka plasirali u četvrtfinale, ali su tu, nakon vodstva od 2:1 u setovima, ispali od braće Borne i Brune Peteka iz TIS-a. U parovima juniorki Ana i Marta Novak su već na početku, u osmini finala, nakon velike borbe i vodstva od 2:1 u setovima, ispale od Zrinke Rebić i Tamare Nakić iz STK Zagreba i ovim porazom završile prvenstvo.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!