Vijesti / Sport
Sport
4. STK GORIČAN Stolnoteniski turnir najavio početak nove sezone
P.B.

STOLNI TENIS

4. STK GORIČAN Stolnoteniski turnir najavio početak nove sezone

Na četvrtom otvorenom stolnoteniskom turniru u Goričanu nastupilo je 40 igrača.

Turnir je prvobitno planiran da se održi u školskoj Sportskoj dvorani, no zbog trenutne Covid situacije turnir je iz sportske dvorane preseljen u Društveni dom Goričan. Susreti su se igrali na šest stolova uz izvrstan bograč i ukusne kolače. Ovaj turnir okupio je i mlade igrače u jednoj zajedničkoj U15 kategoriji pa su i oni ipak došli na svoje nakon marljivog treniranja tokom ljetnih praznika. Sve igrače je pozdravio i načelnik općine Goričan Mario Moharić koji i otvorio ovaj stolnoteniski turnir. Ovim putem mu se zahvaljuju na velikoj podršci i prilici da se ovaj turnir ipak mogao održati.
Osim seniorske i veteranskih kategorija igrala se i kategorija parova gdje također nije nedostajalo sportskih uzbuđenja i prekrasnih poena. Kroz super mečeve organizatori se nadaju da su svi sudionici sa sobom ponijeli dobre i lijepe uspomene te da će se i ubuduće odazvati na ovaj turnir. Svi igrači su dobili priliku vidjeti kakva im je trenutna stolnoteniska razina pripremljenosti tako da prije početka nove ligaške sezone možda malo ubace koji dodatni trening u svoje pripreme.
Rezultati po kategorijama koje su se igrale

Razigravanje po skupinama i dalje kup sustav, isto i u utješnom dijelu:
U15 1. Dvorski Simon 2. Šargač Benjamin 3. Dominik Gabriel 3. Dominik Rafael 5. Horvat Filip
Seniori 1. Lošić Stanislav 2. Grd Dario 3. Vesenjak Igor 3. Obrest Nedeljko 5. Bašnec Patrik
40 - 49 1. Pongrac Davorin 2. Đuran Josip 3. Dvorski Siniša 3. Belovari Miljenko 5. Gudlin Dejan
60-64 1. Križanec Božidar 2. Turk Zvonimir 3. Pelin Josip 3. Repalust Josip 5. Blažek Željko
65-70 1. Odorčić Željko 2. Švenda Matija 3. Vadas Franjo 3. Baksa Drago 5. Purić Đuro
Parovi 1. Ogresta Nedeljko - Miličić Ivo 2. Grd Dario - Vesenjak Igor 3. Pongrac Davorin - Križanec Božidar 3. Bašnec Patrik - Đuran Josip
Ovim putem ujedno zahvaljuju Općini Goričan na ustupljenim prostorijama društvenog doma tako da se turnir ipak mogao odraditi te tvrtki Tehnix na velikoj i nesebičnoj podršci našoj udruzi i ovom sportu u našem okruženju. Ujedno hvala i svima koji su se na bilo koji način uključili u organizaciju, promociju i sponzorstvo ovog turnira. Nadaju se da će u budućim verzijama turnira Covid situacija biti riješena i da će se turnir u masovnom druženju i nadalje koristiti kao sredstvo za promociju stolnog tenisa u našim prostorima, a i šire.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!