Vijesti / Sport
Sport
USPJEŠNA GODINA Gradonačelnik Kovač upriličio prijem za igračice Kluba odbojke na pijesku Čakovec

ODBOJKA NA PIJESKU

USPJEŠNA GODINA Gradonačelnik Kovač upriličio prijem za igračice Kluba odbojke na pijesku Čakovec

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač u ponedjeljak je upriličio prijem za igračice Kluba odbojke na pijesku Čakovec povodom završetka sezone, a koja je u klubu ocijenjena kao najbolja do sada.

Umjesto uobičajne lokacije za prijeme – Gradske vijećnice, Stjepan Kovač je prijem odradio 'na terenu' i to na mjestu koje se naziva domom čakovečke odbojke na pijesku – pješčanom igralištu iza Gradskih bazena Marija Ružić. Obraćajući se članicama kluba gradonačelnik je čestitao na osvajanju seniorskog Kupa Hrvatske, ali i ostalim uspjesima poput kadetske bronce i petog juniorskog mjesta te osvajanja petog mjesta u klupskom seniorskom prvenstvu. 'Zahvaljujem vam što promovirate ime Čakovca na najljepši način diljem Hrvatske. Ovom sjajnom sezonom ispisale ste zlatne stranice u povijesti kluba te se nadam da ćete u sljedećoj biti još bolje', poručio je Kovač dodavši kako će klubovi s takvim radom i rezultatom uvijek imati podršku Grada.
U ime kluba zahvalio se predsjednik Ivan Vabec koji je rekao da bez podrške Grada te gradske i županijske sportske zajednice ovakvi uspjesi ne bi bili mogući. 'Nama je odlazak na gostovanje ili na turnir veliki logistički i financijski izazov, a bez suporta kojeg imamo to ne bismo mogli odraditi', naglasio je Vabec. Na kraju svečanosti Kovač je predsjedniku i igračicama predao prigodne poklon pakete.
Klub odbojke na pijesku Čakovec osnovne je 2003. godine, a odbojka na pijesku službeno se igra od 1993., tada još pod okriljem OK Čakovec. U ženskoj konkurenciji boje kluba u ovoj sezoni branile su: Ana Stanković, Iva Bulović, Ema Frančić, Inka Varga, Mailnda Vnuk, Tija Budiša, Klara Škvorc, Iva Hranilović, Mirjam Varga, Jana Paljak, Laura Frančić i Azra Jelenić. Muška seniorska ekipa također je u prvenstvu zauzela peto mjesto, a za čakovečki sastav nastupali su: Miroslav Vabec, Antonio Juras, Gabrijel Ivančić, Ivan Novak, Deni Vuk i Hrvoje Novak.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!