Vijesti / Sport
Sport
2. HNL Može li Međimurje pobijediti lidera?

NOGOMET

2. HNL Može li Međimurje pobijediti lidera?

Nakon dvije pobjede nadamo se i trećem uspjehu čakovečkog drugoligaša.

U subotnjem susretu 2. HNL Međimurje je u Rijeci pobijedilo Orijent 1:0. Kako je Marciuš zaradio isključenje u 28. minuti Čakovčani su više od jednog sata imali igrača manje, ali ne da se to na terenu nije vidjelo, već je Međimurje trkom i agresivnošću uspjelo uzeti sva tri boda i dalje je neporaženo u prvenstvu.

Čakovčani su 4. na tablici s 8 bodova, dok je Hrvatski Dragovoljac lider s 12 bodova. Oni su redom pobijedili Croatiu kod kuće 1:0, Osijek II 2:1, u gostima Junaka 1:4 i kod kuće Dugopolje 2:1. Za sada imaju maksimalan učinak.

Treba još naglasiti da se čakovečkoj ekipi pridružio Leonard Vuk koji dolazi iz NK Varaždin. Prvoligaške ambicije Čakovčani ne kriju od početka sezone, a utakmica u srijedu će biti dobar pokazatelj gdje je ekipa i je li na pravom putu.
Ni na ovom susretu nema pristupa za gledatelje. Od 18. rujna na tribine se vraćaju navijači pa nakon gostovanja kod druge ekipe Osijeka slijedi domaći susret na koji ćemo vas moći pozvati i vjerujemo da postoji veliki interes gledatelja pogledati uživo što radi Goran Vincetić i koliko je zanimljiv i atraktivan nogomet na čakovečkom stadionu Mladosti.

Susret s Hrvatskim Dragovoljcem najavio je vratar Matija Jesenović.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!