DONOSIMO REZULTATE

NOGOMETNA SUBOTA Polet iz Svetog Martina na tronu međimurskog KUP-a, Mladost i Sloga odigrali pravu ljepoticu u Svetoj Mariji

Ove subote odigrana je uzvratna utakmica Međimurskog KUP-a, započelo je prvenstvo 4. NL Čakovec-Varaždin.

Sa ukupnim skorom od 7:1 odigrane u dvije utakmice Polet iz Svetog Martina na Muri ovogodišnji je osvajač Međimurskog Kup-a. Pred oko 800 gledatelja domaćin je došao u vodstvo u 11. minuti pogotkom Škvorca da bi Medved u 16. te Mezga u 48. donijeli svojoj ekipi vodstvo od 3:0. Skoliber u 56. minuti smanjuje rezultat na konačnih 3:1.

Na kraju utakmice predsjednik MNS-a Mato Kljajić i Petar Krpan, glavni instruktor Saveza, podijelili su pobjedniku pehare i medalje kao i poraženome Rudaru.

Odlična utakmica odigrala se u Svetoj Mariji gdje je Mladost na kraju ostvarila pobjedu nad Slogom rezultatom od 6:2. Gosti su prvi dio utakmice pogocima Fabricia i Vinkovića poveli 0:2. U nastavku domaćin pogocima Valjka poravnava da bi Nađ preokrenuo rezultat na 3:2. Fabricio ponovno poravnava rezultat da bi Valjak u 67. i 73. povisio rezultat na 5:3 dok Nađ pogotkom u 82. potvrđuje visoku pobjedu. Posebno treba naglasiti i dva promašena jedanajsterca domaćina.
Omladinac i Zelengaj odigrali su susret bez pobjednika 2:2. Kugi dovodi domaćina u vodstvo u 7. minuti da bi Horvat u 30. poravnao rezultat na 1:1. Petrinec ponovno donosi domaćinu vodstvo da bi Mlakar u 45. minuti iz kaznenog udarca poravnao rezultat na konačnih 2:2. Dinamo iz Palovca je bez većih problema pobjedio Nedeljanec rezultatom od 3:1. Domjan u 2. minuti autogolom dovodi domaćina u vodstvo da bi Štrok u 20. te Dodlek u 28. povisili rezultat na 3:0. Gosti u 30. preko Meseca smanjuju rezultat na 3:1 s kojim utakmica i završava. Ivančica je ostvarila pobjedu nad Dubravkom-Zagorac rezultatom od 2:0.

Hodošan je pobijedio Draškovec rezultatom od 2:0. Dvostruki strijelac na utakmici bio je Zoran Strahija i to u 38. i 90. minuti. Utakmica je bila izuzetno nervozna u kojoj je Marko Đurđek dodijelio čak 11 javnih opomena dok je dva igrača, po jednog u svakoj ekipi – Paslera iz Hodošana te Filipovića iz Draškovca isključio. Delegat Dejan Kovač je u izvještaju napisao: ‘U 21.minuti gosti traže kazneni udarac, po mom uvjerenju opravdano jer u 35.minuti sudac dosuđuje slobodni udarac za domaćina u blažoj formi prekršaja, dakle neujednačen kriterij.

U 76.minuti dolazi do obostranog isključenja sa naznakom da je prethodio nedosuđen prekršaj za domaćina. U toj gužvi dolazi do udaranja domaćeg igrača sa brojem 17 u predjelu lica gostujućeg igrača, sudac ga umjesto isključenja, opominje. Drugi pogodak domaćina iz mogućeg zaleđa, iz moje pozicije nemoguće komentirati. Sudac utakmice vrlo loše odradio svoj zadatak, odluke je donosio prekasno ili ih uopće i nije pravodobno, iritantno djelujući na sve aktere pa i gledateljstvo. Pobjeda domaćina uz još jednu izrazitu prigodu zaslužena, gosti sa svega jednom poluprilikom’.

U ostalim susretima 3 kola sastaju se: nedjelja Jedinstvo (GM) – Dubravčan, Naprijed – Bratstvo (J), Spartak – Podturen, Sloga (Š) – Trnava, BSK – Polet (P), Venera PMP – Kraljevčan 38, Galeb – Trnovec.

2. ŽNL – skupina A: subota NŠ Međimurje-Čakovec – Croatia 0:8, nedjelja Jadran – Radnički, Otok – Bratstvo (P), Drava (K) – ČSK, Drava (DM) – Borac (DH), Budućnost (P) – Omladinac (DS), Vidovčan – Borac PMP, Mladost (I) – Mladost (D).

2. ŽNL – skupina B: subota Bratstvo (SV) – Hajduk (B) 4:2, Sloboda (S) – Vučetinec 8:0, Mali Mihaljevec – Budućnost (M) 2:2, nedjelja Sokol – Donji Koncovčak, Pobjeda – Plavi, Strahoninec – Hajduk (Š), Omladinac (M) – Sloboda (M), Zasadbreg 77 – Mura.

3. ŽNL: subota Torpedo – Parag 9:4, Pušćine – Napredak 11:0, Graničar (N) – Dubrava 1:8, nedjelja Jedinstvo (NSD) – Dinamo (Ž).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije