NOGOMET

NAGRADNA IGRA Posjetite ovog vikenda tradicionalni turnir Međimurec 2020.

U suradnji s Pizzeriom Šut u Nedelišću dijelimo šest pizza.

Jedan od najjačih europskih nogometnih turnira za mlađe dobne kategorije, Međimurec 2020. održat će se ovog vikenda 15. i 16. kolovoza. Igrat će 12 ekipa iz Hrvatske raspoređenih u četiri skupine.

>>> NASTAVAK TRADICIJE Turnir Međimurec U-14 2020. održat će se 15. i 16. kolovoza
Prvog dana u subotu turnir počinje u 10:00 sati. Odigrat će se ukupno 12 utakmica po skupinama.

U nedjelju turnir počinje u 7:30 sati, a finale je u 19:10 sati. Drugog dana razigrava se za poredak i odigrat će se 15 utakmica. Tijekom dva dana ukupno će se odigrati 27 utakmica.

Ove godine nastupaju samo hrvatske ekipe pa gledatelji mogu vidjeti nogometnu budućnost hrvatske na jednom mjestu. Brojni reprezentativci Hrvatske su igrali na turnirima Međimurec što dovoljno govori o koliko kvalitetnom turniru se radi pa zato dođite u subotu i nedjelju na turnir Međimurec 2020.

>>> Prolistajte bilten Međimurec 2020.

NAGRADNA IGRA: Na ovogodišnjem turniru Međimurec 2020. ukupno će se odigrati 27 utakmica. Vaš je zadatak prognozirati ukupan broj golova na svim utakmicama u redovnom dijelu susreta (nećemo računati eventualne jedanaesterce u nedjelju u borbi za poredak ili plasman dalje).

Prognoze možete ostaviti samo jednom ili u komentarima na portalu ili na Facebooku i to najkasnije do subote 15. kolovoza do 9:00 sati kada počinje turnir. Pizzeria Šut Nedelišće nagrađuje troje najboljih prognozera s dvije pizze. Bude li više točnih odgovora ili približno točnih sretne dobitnike odredit ćemo slučajnim odabirom. Sretno svima i podržite ovog vikenda mlade hrvatske nogometaše na turnir Međimurec 2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije