Vijesti / Sport
Sport
1. HNL ŽENE Gol Ćurić za četvrtu uzastopnu pobjedu Katarine Zrinski

NOGOMET

1. HNL ŽENE Gol Ćurić za četvrtu uzastopnu pobjedu Katarine Zrinski

U četiri susreta Lige za ostanak četiri pobjede nogometašica Katarine Zrinski.

Čakovečke nogometašice Katarine Zrinski nastavile su pozitivan niz u 1. HNL za žene u Ligi za ostanak. Nakon tri uzastopne pobjede u subotu su gostovale kod Viktorije u Slavonskom Brodu.

Golom Ćurić  u 60. minuti Katarina Zrinski je slavila 1:0. Iako je pobjeda minimalna Čakovčanke su imale daleko više prigoda doći do još kojeg gola, dok domaćin nije ozbiljno zaprijetio igračici Samardžiji koja se silom prilike našla na golu.

Na tablici Lige za ostana Katarina Zrinski je sada vodeća s 20 bodova, Neretva ima 19, Viktorija 18 i Lepoglava 7. Do kraja su još dva kola i bit će jako teško zadržati maksimalan učinak, ali vjerujemo da naše nogometašice to mogu.

Katarina Zrinski u idućem kolu dočekuje Neretvu. Kako je grčevita bitka za izbjegavanje 3. pozicije u Ligi za ostanak i eventualnih dodatnih kvalifikacija pobjedom u ovom susretu Čakovčanke osiguravaju siguran status prvoligašica i iduće sezone. Ako i ne uspiju u posljednjem kolu imale bi popravni kod Lepoglave, ali vjerujemo da se sve može riješiti već u Novom Selu Rok narednog vikenda.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!