Vijesti / Sport
Sport
1. HNL ŽENE Katarina Zrinski kod Viktorije

NOGOMET

1. HNL ŽENE Katarina Zrinski kod Viktorije

Čakovčanke imaju tri pobjede u nizu, mogu li i do četvrte?

U Ligi za ostanak 1. HNL za žene još su preostala tri kola. Na ljestvici Viktorija iz Slavonskog Brogda ima 18 bodova, Katarina Zrinski iz Čakovca 17, Neretva iz Metkovića 16 i otpisana je Lepoglava sa 7 bodova.

Nakon prva tri kola Lige za ostanak klubovi su odigrali međusobno susrete i krećemo ispočetka sa zamjenom domaćinstva. Katarina Zrinski u subotu u 18:30 sati gostuje kod Viktorije. Ovi klubovi sastali su se u Slavonkom Brodu u 14. kolu početkom srpnja, posljednjem kolu prvog dijela 1. HNL za žene, i domaćin je slavio 3:0.

U tom susretu Čakovčanke su pale u tri minute kada su golove za Brođanke postignule Čavić u 24. minuti i Vranić u 27. minuti. Treći gol je pao u 89. minuti, a loptu je u mrežu pospremila Kurkutović.

Već idućeg tjedna u 1. kolu Lige za ostanak sastaju se iste suparnice, ali u Novom Selu Rok, i Katarina Zrinski se revanširala za poraz. U ovoj ligi svatko može dobiti svakog, ekipe su podjednake pa se nadamo da će Čakovčanke naći način kako nastaviti pozitivan niz od tri uzastopne pobjede. Motiv više će biti da pobjedom mogu do prvog mjesta Lige za ostanak.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!