Vijesti / Sport
Sport
POČINJE PRVENSTVO Hodošan - Jedinstvo (GM) i Graničar (K) - Podturen otvaraju sezonu 2020./2021.

NOGOMET

POČINJE PRVENSTVO Hodošan - Jedinstvo (GM) i Graničar (K) - Podturen otvaraju sezonu 2020./2021.

Pratimo brojne Kup susrete, a ovog vikenda prvenstvenu nogometnu sezonu 2020./2021. otvaraju županijski prvoligaši.

Utakmicama Hodošan - Jedinstvo Gornji Mihaljevec i Graničar Kotoriba - Podturen u subotu od 17:30 sati krećemo u novi prvenstvenu nogometnu sezonu 2020./2021. Kako Prva međimurska liga broji 17 klubova oni kreću najranije.

Nedjeljni parovi od 17:30 sati su Naprijed – Trnava, Spartak – Polet (P), Sloga (Š) – Kraljevčan 38, BSK – Trnovec, Venera PMP – Draškovec-Geothermae i Galeb – Dubravčan. Bratstvo (J) je slobodno.

Liga će biti zanimljiva i sigurno će svima biti cilj biti što bliže vrhu jer pitanje je koje će mjesto biti dovoljno za očuvanje igranja u elitnom rangu međimurskog nogometa. Ako četveroligaši odluče iduće godine igrati u županijskom rangu i ako će se lige smanjivati na 14 klubova tada gotovo pa na prste jedne ruke možemo prebrojiti klubove koji će iz Prve međimurske lige ostati u elitnom rangu.

Krene li se u formiranje Premijer lige, ili kako će se već zvati, ta liga bi obuhvaćala današnje četveroligaše i najbolje predstavnike iz trenutne Prve međimurske nogometne lige. Prema najavama idući rang bi bila prva liga, ali jasno je da će najbolji klubovi biti u Premijer ligi i čeka nas zanimljivo prvenstvo.

Za ovaj tjedan najavlju nam toplinski val i prave ljetne temeprature pa će igračima završni treninzi biti utoliko teži. Tijekom vikenda očekuje se sunčano vrijeme s tridesetak stupnjeva Celzijusa pa će biti vruće i prije i tijekom utakmica, nadamo se ne i nakon utakmica. I klubovi i gledatelji moraju se ponašati u skladu s epidemiološkim mjerama, od ove sezone utakmice se snimaju tako da prvolilgaše očekuje puno posla.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!