Deveti kup grada Preloga u malom nogometu

Već tradicionalno, Zajednica sportskih udruga Grada Preloga, na čelu sa svojim agilnim predsjednikom Matom Kljaićem, okuplja klubove s područja Grada Preloga. I ove godine, klubovi s područja Preloga: Mladost, Naprijed, Čukovec 77, Galeb, Draškovec, ČSK – a i Otok ogledat će se na devetom po redu Kupu Grada Preloga u malom nogometu. I ove godine kao gosti pridružit će se, već tradicionalno, nogometaši Trnave iz Goričana.

Turnir je ovo klubova s područja Grada koji nastupaju s registriranim igračima, a istodobno će turnir poslužiti i kao dobra priprema za nastavak sezone. Prošle godine naslov pobjednika osvojila je ekipa Mladosti iz Preloga, pobijedivši u finalu Trnavu iz Goričana. I ove godine klubovi su podijeljeni u dvije skupine. U skupini A igrat će: Trnava, Naprijed, Draškovec i Otok, a u skupini B Mladost, Čukovec 77, Galeb i ČSK – a. Natjecanje po skupinama igrat će se u subotu i nedjelju 02. i 03. veljače te u petak 08. veljače. Završnica je na rasporedu u subotu i nedjelju 09. i 10. veljače.

Evo i rasporeda za prva dva dana:

SUBOTA, 02.02.2013.
16.40. NK ČUKOVEC 77 – NK GALEB
17.20. NK TRNAVA – NK OTOK
18.00. NK MLADOST – NK ČSK
 
NEDJELJA, 03.02.2013.
16.00. NK TRNAVA – NK NAPRIJED
16.40. NK OTOK – NK DRAŠKOVEC
17.20. NK MLADOST – NK ČUKOVEC 77
18.00. NK ČSK – NK GALEB
18.40. NK NAPRIJED – NK DRAŠKOVEC

Ulaz u sportsku dvoranu Osnovne škole biti će slobodan osim posljednjeg dana kada će ulaznica biti i humanitarni prilog. U humanitarnu akciju Zajednice sportskih udruga Grada Preloga uključuju se svake godine i svi sudionici natjecanja: igrači, treneri, suci i organizatori. Ovo je dobra prilika da navijači vide kako izgledaju njihovi klubovi pred početak proljetnog dijela prvenstva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije