Filip Ude: “Prezentirat ću jednu od najtežih vježbi na svijetu”

Nakon dodjele priznanja najboljim sportašima i ekipama nagrađeni su se u nekoliko rečenica osvrnuli na proteklu godinu i najavili predstojeća natjecanja.

Tijana Tkalčec: “Meni ova nagrada znači puno, kao i mojim trenerima i mojim roditeljima i svima koji rade sa mnom svih ovih godina. To je samo još jedno priznanje za rad i trud koji ulažemo. Ovo je još jedan dokaz da je ovo niz i kontinuitet dobrih rezultata i nadam se da će se nastaviti i dalje.”

Filip Ude: “Godina 2012. bila mi je godina najvećih sportskih neuspjeha. U 2013. želim biti zdrav, da se ne ozlijedim, da bude bolja od prošle godine. Rekao sam već još planiram na dvoje olimpijske igre i osvojiti barem jednu medalju. Rekao sam da se ne povlačim prije dok ne osvojim još jednu olimpijsku medalju. Nedostaje mi još jedna svjetska medalja koju nemam. Uvježbavam najteži element na konju, skoro je gotov. Nadam se da ću ove godine prezentirati novu vježbu, jednu od najtežih na svijetu i nadam se da će mi to uspjeti.”

Anja Žvorc, ŽRK Zrinski: “Mi smo najmlađa ekipa u ligi, ovo je veliko priznanje za nas i nadam se da ćemo ga opravdati. Iza nas je uspješna sezona. Slijedi drugi dio sezone i nadam se da ćemo ostati prve.”

Mario Novak, KK Međimurje: “Prošla godina bila je dobra i uspješna. Na žalost izostao je glavni cilj ulazak u prvu ligu, ali sve u svemu iza nas je jako uspješna sezona”.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije