DOMAŠINEC

VOLIM ŽIVOT, VOLIM NOGOMET Petar nikad neće biti zaboravljen

I drugu godinu za redom su pobjednici memorijala Petrov turnir nogometaši ŠN Sloga Čakovec.

‘Volim život, volim nogomet’ je Memorijalni turnir posvećen prerano preminulom dječaku Petru Bediću Mariću iz Domašinca, a koji je organizirala Škola nogometa Dinamo-Zelenko zajedno s obitelji Petra Bedića Marića. Turnir se igra u spomen na člana njihove škole Petra Bedića Marića čiji život je opaka bolest prerano prekinula.

Na turniru je sudjelovalo šest ekipa: ŠN Sloga, ŠN Općine Mala Subotica, ŠN Međimurec – Sloboda, ŠN Nogometaš 13, ŠN Rudar i ŠN Dinamo-Zelenko. Na svečanom  otvaranju turnira prisutne su pozdravili Dragutin Katalenić, Petrova majka Mihaela Bedić i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je  financijski potpomogao i otvorio turnir.
Prvo mjesto je kao i prošle godine osvojila momčad  NŠ Sloga iz Čakovca, drugo mjesto je pripalo NŠ Općine Mala Subotica, dok je treće mjesto zauzela ekipa ŠN Rudar iz Murskog Središće.
Nagrade najboljima predala je Petrova majka Mihaela. Petrov turnir održao se je uz financijsku podršku i pomoć Općine Domašinec, koja je uz jednu tvrtku iz Turčišća osigurala tisak majica s Petrovim likom i sloganom.  
Za vrijeme turnira odrasli su se mogu okrijepiti pićem i langušima, sve u organizaciji NK Dinamo Domašinec, dok je Rođendaonica Alex za najmlađe poklonila korištenje velikog tobogana. Izaslanstvo organizatora, zajedno s obitelji, je nakon turnira posjetilo Petrovo posljednje počivalište  u Domašincu.   

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije