Vijesti / Sport
Sport
KOP ČAKOVEC Čakovečki pjeskaši spremni za Pulu

ODBOJKA NA PIJESKU

KOP ČAKOVEC Čakovečki pjeskaši spremni za Pulu

Najveći istarski grad ovog vikenda bit će domaćin drugog okupljanja najboljih hrvatskih pjeskaša okupljenih u 1. hrvatskoj odbojkaškoj ligi.

I ovog puta Klub odbojke na pijesku Čakovec nastupit će sa svojim seniorima i seniorkama. Seniori će odigrati četiri, a seniorke tri susreta. Trener Ivan Vabec kazao je kako su puni optimizma nakon prvog okupljanja u Jarunu.
'Otvaranje nove sezone daje nam nadu u dobar plasman, što pogotovo vrijedi za seniore koji su se ponovno vratili u prvu ligu. Dobro smo trenirali cijeli ovaj tjedan i u Pulu krećemo spremni', rekao je. Govoreći o treniranju kazao je kako je i vrijeme pomazilo Čakovčane te je omogućilo nesmetano korištenje terena za odbojku na pijesku iza Gradskih bazena Čakovec.
'I dečki i cure odlično rade. Na treninzima svi daju sve od sebe i možemo reći kako su oni jednako naparni kao i službene utakmice. No, najvažnije je da je atmosfera u momčadi i ekipi odlična te da nema ozbiljnijih ozljeda', poručio je Vabec. Početak natjecateljske sezone je pomaknut zbog pandemije COVID-a i sada slijedi užurbani ritam. Nakon 11. i 12. srpnja i Pule slijedi 25. i 26. srpnja gostovanje u Splitu.

Najnovije

Reci što misliš!