Karate klub Mala Subotica na Grand Prixu u Samoboru

Članovi Karate kluba Mala Subotica osvojili su vrijedne medalje na najjačem natjecanju sezone u Samoboru na kojem je nastupilo 1428 sportaša iz 19 zemalja i to: Mađarske, Slovačke, Bugarske, Srbije, Italije, BiH, Makedonije, Slovenije, Izraela, Njemačke, Belgije, Danske, Češke, Slovačke, Austrije, Ukrajine, Albanije, Grčke i Hrvatske.

Na natjecanju su imali svoja četiri predstavnika. Maria Murković je slavila u tri borbe, svladala je Ukrajinku u 1. kolu, Riječanku u 2. i u finalu Talijanku te osvojila zlato. Antonia Ružić je u četiri borbe svladala redom natjecateljice iz Ukrajine, Đurđevca, Virovitice te je u finalu odradila 0-0 s drugom Ukrajinkom, ali izgubila odlukom sudaca te osvojila srebro. 

Mihael Sirc je svoju medalju u tri borbe osvojio protiv natjecatelja iz hrvatskih klubova te je u repasažu pobijedio odlukom sudaca nakon rezultata 0-0 i tako osvojio broncu. Dominik Murković je u izuzetno brojnoj i kvalitetnoj kategoriji u pet borbi (3 pobjede i 2 poraza) izgubio borbu za broncu i na kraju osvojio zasluženo 5. mjesto. 

Za spomenute natjecatelje ovo je jedan od najvećih uspjeha do sada. Naravno, bez podrške roditelja i navijača ti uspjesi ne bi bili mogući.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije