Vijesti / Sport
Sport
NK GRANIČAR KOTORIBA U subotu malonogometni turnir na travi: Mještani, prijavite svoje ekipe!
NK Graničar Kotoriba

POZIV KOTORIPČANIMA

NK GRANIČAR KOTORIBA U subotu malonogometni turnir na travi: Mještani, prijavite svoje ekipe!

- Oživimo tradiciju malonogometnih turnira, prijavite svoje ekipe i vidimo se u subotu - poručuju iz Graničara i pozivaju mještane da se zabave jer je rezultat u drugom planu

Malonogometni turniri u Kotoribi su se oduvijek tradicionalno održavali, a ta se tradicija posljednjih nekoliko godina pomalo zapostavila. To su odlučili promijeniti u NK Graničaru i ove subote, 11. srpnja organiziraju malonogometni turnir na koji pozivaju sve mještane Kotoribe.

Održat će se na travnatom pomoćnom igralištu u Sportskom parku u Kotoribi, a igrati mogu svi, osim aktivnih seniorskih nogometaša. Igra se 5+1, a golovi su širine pet metara. Iz kluba pozivaju mještane da prijave svoje ekipe, bilo u ime svojih udruga, ulica, tvrtki i dr.

Prijave traju do četvrtka, 9. srpnja, a izvlačenje parova je u subotu u poslijepodnevnim satima neposredno pred početak turnira, dok će se završnica odigrati pod reflektorima. Za sve sudionike osigurano je besplatno jelo, a za posjetitelje se priprema bogata gastronomska ponuda u vidu kobasica, langoša, kokica… Kotizacije nema, a za najbolje su osigurane i prigodne nagrade. Prijaviti se možete na broj 099 212 0560 (Zoran).

- Oživimo tradiciju malonogometnih turnira, prijavite svoje ekipe i vidimo se u subotu – poručuju iz Graničara i pozivaju mještane da se zabave jer je rezultat u drugom planu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!