Damir Pintar novi predsjednik NK Polet Pribislavec

Nogometni klub Polet iz Pribislavca u posljednjih nekoliko godina ima velike uspone i padove. Nakon jesenskog dijela aktualne sezone klub u 1. MNL ima svega dva boda što najbolje pokazuje u kakvom je stanju klub.

NK Polet iz Pribislavca u svojim je prostorijama održao izbornu godišnju skupštinu kluba na kojoj je došlo do promjene na mjestu predsjednika pa će ovu funkciju obnašati  Damir Pintar.

 

Damir Pintar, novi predsjednik NK Polet Pribislavec

Novi izvršni odbor čine članovi Nikola Lesjak, Neno Novak, Petar Klobučarić, Damir Fodor, Mario Prepelić, Boško Logožar, Dubravko Stamenković, Dragutin Okreša, Zlatko Pejanović, Vjekoslav Magdalenić, Vladimir Sever, Vlado Pintarić, Marko Obadić, Kruno Kamenić, Marko Medved, Bruno Matotek, Ivan Horvat, Damir Horvatić, Vlado Braniša i Franjo Mihalković.

Nakon skupštine očekuju se novi sastanci na kojima će novi Izvršni odbor izabrat blagajnika, tajnika, sportskog direktora i po potrebi komisije kao pomoćna tijela što bi trebalo dovesti do uvjeta za normalno djelovanje. Važno pitanje bit će i stanje igračkog kadra u svim kategorijama od pionira do seniora.

Na skupštini je bila i načelnica Općine Višnja Ivačić koja je čestitala novom rukovodstvu kluba te im obećala pomoć.

Seniorska ekipa uskoro počinje s pripremaama za proljetni dio prvenstva pod vodstvom novog trenera Damira Vugrinca. Klubu su do sada pristupili Vibovec, Vaš, Posavec, Halabarec i Novak, a vode se i pregovori s još nekim igračima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije