Vijesti / Sport
Sport
NOVAKOVEC Otvorenje sportskog kompleksa Drvarijum, nogometnog igrališta NK Graničar

NOGOMET

NOVAKOVEC Otvorenje sportskog kompleksa Drvarijum, nogometnog igrališta NK Graničar

Ovog petka 3. srpnja s početkom u 20:30 sati bit će otvorenje sportskog kompleksa Drvarijum, nogometnog igrališta NK Graničar Novakovec.

Za vrijeme ove nogometne stanke izazvane virusom Covid-19, značajno se poboljšala infrastruktura oko nogometnog terena pa je cijeli kompleks poprimio sasvim drugačiji izgled. Završena je vrlo kvalitetna rasvjeta, oko cijelog terena postavljena je nova ograda s novim kućicama za rezervne igrače, uređena je svlačionica za suce i prostorija za delegata, pripremljena je podloga i sustav automatskog navodnjavanja za novi pomoćni teren, uređen je okoliš te su zasađene sadnice bora oko cijelog kompleksa.

Najveći dio spomenutih radova financirala je Općina Podturen, a vrlo je značajan financijski dio koji smo izdvojili iz vlastitih sredstava i uz pomoć sponzora te odaziv igrača, članova uprave i ostalih simpatizera na radne akcije bez čega bi radovi bili napravljeni u puno manjem obujmu.

Kako bi obilježili ovaj trenutak odigrat će se prva noćna utakmica na našem terenu, a protivnik će biti ekipa NK Mladost iz Dekanovec. Navijači kluba pripremaju prigodni domjenak za ovu priliku kako bi počastili sve prisutne pa pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže ovom otvorenju.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!