Juniori Centrometala šesti u državi

Juniori Centrometala i Nedelišća nastupili su na državnom juniorskom prvenstvu koje se od petka do danas održavalo u Poreču. Prvi susret odigrali su loše, te su poraženi od osječke Murse sa 3:0.

U drugom su pružili odličnu igru, te poveli sa 2:0 protiv kasnijeg pobjednika ovog natjecanja Mladosti Marine Kaštela. No to nije bilo dovoljno jer su Dalmatinci preokrenuli rezultat i slavili sa 3:2.

U trećem susretu sastali su se sa Rijekom. Ovaj put su Rječani poveli sa 2:0, ali su međimurski mladići preokrenuli utakmicu, pobijedili sa 3:2 i izborili utakmicu za peto mjesto.

U tom susretu više nisu imali snage. Poraženi su maksimalnim rezultatom 3:0 od Zadra iako su imali vodstvo u svim setovima.

Konačni poredak : Mladost Marina Kaštela, Mladost Zagreb, Mursa Osijek, Rovinj, Zadar, Nedelišće Centrometal, Rijeka i Brod (nisu nastupili).
 

Nastupili su Deni Vuk, Karlo Kocijan, Karlo Novak, Ivan Novak, Danijel Kopačević, Ivan Tomić, Domagoj Košir, Vanja Marciuš, Antonio Juras i Vedran David, a momčad je vodio Pero Križanović.

Komentar o nastupu dao nam je trener momčadi Križanović: “Sam nastup na prvenstvo za nas je veliki uspjeh jer do sad u ovoj kategoriji nismo nastupali na završnicama. Tim više što smo u ekipi imali samo dva naša igrača rođena 1994. dok su ostali mlađi. Išlo smo s namjerom učili, te pokušati ostvariti poneku pobjedu. To smo uspjeli protiv Rječana, a dobro smo namučili i prvaka Kaštelu. Sve u svemu pozitivno iskustvo za naše mlade igrače. Ove ćemo sezone biti među šest u državi i sa seniorima i s juniorima.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije