Vijesti / Sport
Sport
MED FIRMAMA Najbolja ekipa Međimurje PMP-a

MALI NOGOMET

MED FIRMAMA Najbolja ekipa Međimurje PMP-a

Ove subote u SRC DG Sport, u organizaciji Društva sportske rekreacije Stars i DG Sporta održan je 8. malonogometni turnir Med firmama.

Na ovom turniru pravo nastupa imaju samo djelatnici tvrtke koja se natječe, te je na turniru nastupilo ukupno 17 ekipa. Svake godine kvaliteta nogometa na turniru raste. Tako je ove godine  barem desetak ekipa bilo izjednačeno i da je pobjedu odnijela bilo koja od njih, to ne bi bilo iznenađenje.
Sve utakmice su odigrane u pravom sportskom duhu i veselom ozračju. Uz nogometni turnir tijekom dana bilo je organizirano mnoštvo zabavnih igra, tako da su svi sudionici kratili vrijeme natječući se za vrijedne nagrade.
U dvoboju za treće mjesto, ekipa Međimurke BS d.o.o. bila je bolja od ekipe AC Jesenović. U velikom finalu prošlogodišnji pobjednici  turnira ekipa IM Comp  d.o.o. izgubila je od ekipe Međimurje PMP. Za njih to je bilo prvo sudjelovanje na turniru, pa je time osvajanje još vrijednije.
Organizator turnira se zahvaljuju svim sudionicima i sponzorima turnira Zajednici sportskih udruga  Grada Preloga, Zagrebačkoj pivovari, Jamnici, Meso i prerada mesa Kiš i vinariji Cmrečnjak.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!