Vijesti / Sport
Sport
KRENULA NATJECANJA Počele međimurske lige te lige kadeta i juniora

RIBOLOV

KRENULA NATJECANJA Počele međimurske lige te lige kadeta i juniora

Dugo iščekivano natjecanje u lovu ribe udicom na plovak konačno je krenulo proteklog vikenda.

S obzirom da odlukom Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza ove godine nema natjecanja u nijednoj hrvatskoj ligi, a u dogovoru s međimurskim klubovima koji bi inače nastupali u njoj sastavljena je Međimurska premier liga. Osim već spomenute premier lige Međimurski ribolovni savez  bit će organizator natjecanja u Međimurskoj 1. ligi te u  2. Međimurskoj ligi Istok i Zapad, Ligi Veterana i Mastera, Ligi Mladeži, Feder ligi te  Apsolutnom prvenstvu za sve kategorije.  

U premier ligi nastupaju: COLMIC KLEN iz Svete Marije, TSH SENSAS MATCHFISHING  Čakovec, MURA Mursko Središće, LINJAK Palovec, GLAVATICA PFEIFER TTI SENSAS Prelog, KARAS Peklenica, SMUĐ Draškovec, OSTRIŽ Novakovec,  DRAVA Donji Mihaljevec i SOM Kotoriba.

Donosimo rezultate iz Selnice gdje se održalo 1. i 2. kolo Međimurske premier lige 20. i 21.  lipnja.  Nakon odlovljena dva kola  ekipno na prvom mjestu je Colmic iz Svete Marije s tri negativna boda, drugo mjesto zauzima TSH Sensas Matchfishing iz Čakovca  s pet negativna, a na trećem mjestu je  Mura iz Murskog Središća s devet negativnih bodova.

 U pojedinačnoj konkurenciji vodi  Dragutin Peter Colmic Klen Sveta Marija, drugi Ivica Jakupak Som Kotoriba i treći je Miljenko Perko TSH Sensas Matchfishing Čakovec. Ostale rezultate možete pogledati ovdje.
Za ligu KADETA prijavljena su 23 natjecatelja. Prvo kolo održano je u Žabniku 27.  lipnja,  a najviše je ulovila u sektoru A Stela Horvat iz SMUĐA Goričan, druga je bila Dora Kolmanić iz TSH Čakovec, dok je treće mjesto pripalo Franu Fundaku iz Klena Svete Marije. U sektoru B najviše je ulovila Sara Pokrivač  Glavatica Prelog, drugo mjesto pripalo je Patriku Kovaču Linjak Palovec, a treće Kapelari Vittorio TSH Čakovec.

Za ligu JUNIORA prijavljenu su 17 natjecatelja. Prvo kolo održano je u Žabniku, a najbolji je bio Petar Jambročić  MURA Mursko Središće, drugo mjesto  Jan Varga  Glavatica Prelog i treće mjesto  Luka Pozderec Klen Sveta Marija.
I. Međimurska liga

Nastupaju: ČIKOV Sveti Martin na Muri, GLAVATICA Prelog,  ŠTUKA Donja Dubrava, RIBICA Turčišće, SMUĐ Draškovec, LINJAK Palovec,  KLEN Sveta Marija, SOM Kotoriba i AMUR Nedelišće.

Prvo kolo održano je u Žabniku, najbolji je bio Čikov iz Svetog Martina na Muri, drugi je bio Som iz Kotoribe, a treći Klen iz Svete Marije.
II. Međimurska liga Zapad

Nastupaju: MURA Mursko Središće, STARA MURA Miklavec, ŠARAN Podturen, TSH MATCH FISHING SENSAS Čakovec, ŠARAN Palinovec, VERK Križovec, MURA Dekanovec,  ZLATNA UDICA  Krištanovec, ČAKOVEC  Čakovec i KARAS Peklenica

Prvo kolo održano je u Selnici,  a najviše uspjeha je imao Šaran iz Podturna, zatim Šaran iz Palinovca, a brončano mjesto pripalo je TSH M.F. iz Čakovca.

II. Međimurska liga Istok

Nastupaju: OSTRIŽ Cirkovljan, KLEN Sveta Marija, ŽUŽIČKA II Kotoriba, SMUĐ Draškovec, SMUĐ Goričan, ČRNEC Donji Hraščan, LINJAK Ivanovec, SUNČANICA  Pribislavec, DRAVA Donji Mihaljevec i TRNAVA Hodošan

Prvo kolo održano je u Kotoribi na grabi Žužički, a ekipno je najbolji bio Ostriž iz Cirkovljana, drugo mjesto osvojila je  Žužička II iz Kotoribe, dok je treće mjesto zauzeo Klen iz Svete Marije.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!