ODBOJKA NA PIJESKU

KOP ČAKOVEC Uspješno organiziran turnir u parovima u Čakovcu

Klub odbojke na pijesku Čakovec uspješno je organizirao turnir u odbojci na pijesku na terenima pored čakovečkih bazena.

Turnir su obilježili veliki broj prijavljenih parova, zanimljive i atraktivne borbe, a nastupili su parovi iz Čakovca, Varaždina, Zagreba te lendavsko – štrigovski ženski par. Kod muških parova najbolji su bili Hrvoje Zelenika / Jurica Skorin, aktualni prvaci u pojedinačnom prvenstvu Hrvatske. Oni su suvereno bez izgubljenog seta osvojili turnir.

U ženskoj konkurenciji čak se u sedam mečeva igrao treći set. Tako su osvajačice turnira Lara Marović i Saša Novak u petak glatko izgubile od naših Eme Frančić i Ive Bulović, da bi u polufinalu imale više sreće i revanširale se pobjedom od 2:1 i izborile finale i na kraju osvojile turnir.
Hrvoje Zelenika je nakon turnira izjavio: ‘Ovo je prvi put da sam sudjelovao na turniru u Čakovcu i moram reći da sam pozitivno iznenađen. Turnir je bio dobro organiziran, tereni su lijepo uređeni, domaćini su bili vrlo gostoljubivi i potrudili su se da nam ništa ne nedostaje. Ovo nam je bio prvi turnir ove godine, zadovoljan sam kako smo ga odigrali i sretan sam što smo osvojili. Turnir nam je dobro došao kao priprema za nadolazeće klupsko prvenstvo Hrvatske gdje ćemo se ponovo sresti s nekim od ekipa. Drago mi je da sam došao i rado ću se vratiti i iduće godine.’
Odigrana je i revijalna utakmica posvećena Rajku Kolareku, turniru su bile i nazočne supruga i kćerka.

Poredak žene: 1. Lara Malović / Saša Novak, 2. Iva Poljičak / Magdalena Šilić, 3. Iva Bulović / Ema Frančić

Poredak muški: Jurica Skorin / Hrvoje Zelenika, 2. Matej Martinko / Filip Dumbović, 3. Davor Bogdanović / Antonio Juras

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije