Održana 12. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza

Danas (srijeda) u prostorijama gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu održana je redovna 12. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Uz predsjednika Matu Kljajića sjednici su bili nazočni i Josip Koroš, Stjepan Križarić, Dragutin Vuk, August Mesarić, Ivan Vlahek i Robert Čižmešija.

Na dnevnom redu bile su dvije točke. Financijsko izvješće o nedugo završenom 30. zimskom malonogometnom prvenstvu i donošenje odluke o nositeljima kvalitete za seniore, mlađe uzraste i sportske škole. Nakon dužeg niza godina ove godine iako jubilarno 30. po redu malonogometno zimsko prvenstvo Međimurja poslovalo je financijski sa minusom od 9.095,50 kuna. Tako su sveukupni prihodi iznosili 64.430,00 kuna, a rashodi 73.525,50 kuna.

Kod donošenja odluke o nositeljima kvalitete za prvih šest mjeseci ove godine, a koje su dužni prema Zajednici sportskih udruga i saveza međimurske županije dostaviti nije bilo velikih rasprava već je NK Međimurje Čakovec kao član III HNL sjever odabran za nositelja kvalitete kod seniora. Kod mlađih uzrasta nositelj kvalitete biti će Nogometna škola Međimurje-Čakovec.

Kod izbora nogometnih škola odabrane su škole NK Graničar Kotoriba, NK Mladost Prelog, NK Nedelišće i NK Polet Sveti Martin na Muri kao predstavnici klubova koji se natječu izvan Međimurske županije. Članovi Izvršnog odbora od tajnika MNS Darka Jambrovića primili su informaciju da je u Međimurskoj malonogometnoj ligi MNK Goričan odustao od daljnjeg natjecanja nezadovoljan vođenjem ove lige, a nakon prekida utakmice kojeg su izazvali u Donjem Kraljevcu.     

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije