TK KOTORIPSKI BEGAČI

LIGA TRI MOSTA Najbrojnija do sad: Svim sudionicima podijeljene majice u znak zahvale

Iako su održana samo četiri kola od predviđenih osam, ovogodišnja liga je bila najbrojnija do sad s ukupno 139 natjecatelja

Već tradicionalna trkačka liga ‘Tri mosta’ u organizaciji TK Kotoripski Begači ove je godine zbog situacije oko koronavirusa okončana ranije nego su to priželjkivali. Organizatori su se iskazali i u nedjelju, 31. svibnja dodjelom majica zahvalili brojnim sudionicima.

– Iako su održana samo četiri kola od predviđenih osam, ovogodišnja liga je bila najbrojnija od svih svojih prethodno održanih izdanja s ukupno 139 natjecatelja te se time nastavio kontinuirani rast broja natjecatelja iz godine u godinu – kažu Kotoripski begači.

Uz standardne dužine za trčanje od 3.3 km i 7,8 km, liga je ove godine po prvi put nudila i kategoriju hodanje na 3,3 km. Od ukupno 139 natjecatelja, njih 50, od čega 33 muškarca i 17 žena, je sudjelovalo u trčanju na 7.7 km, 73 njih je trčalo na 3.3 km (40 muškaraca i 33 žene), dok je 16 natjecatelja, tri muškarca i 13 žena, sudjelovalo u kategoriji hodanja.

– Zahvaljujemo svim natjecateljima i volonterima te se vidimo sljedeće godine u novom izdanju Lige ‘Tri mosta’ i nadamo se bez koronavirusa oko nas – poručili su za kraj, a više fotografija s podjele majica pogledajte klikom ovdje.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije