Vijesti / Sport
Sport
PRVA LIGA Željezničar počinje trenirati, u lipnju su moguća još posljednja dva prvoligaška kola
Međimurska županija

KUGLANJE

PRVA LIGA Željezničar počinje trenirati, u lipnju su moguća još posljednja dva prvoligaška kola

Kuglači Željezničara u četvrtak se vraćaju treninzima jer postoji mogućnost da će 13. lipnja gostovati kod Velebita i 20. lipnja dočekati Bjelovar u posljednja dva prvoligaška kola.

Uzimajući u obzir prekid svih natjecanja Hrvatskog kuglačkog saveza koji je nastao 12. ožujka  zbog nastanka epidemije COVID-19, kao i trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj, a temeljem odluke Međunarodne kuglačke federacije o međunarodnim natjecanjima i preporukama o natjecateljskoj sezoni te odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu o uvjetima održavanja sportskih manifestacija u RH, kuglačka natjecanja će možda biti nastavljena.

Ekipno prvenstvo RH u kuglanju za 2019./2020. godinu uvjetno se nastavlja za IV. stupanj natjecanja za žene i muškarce te za III. stupanj natjecanja samo za muškarce i to ukoliko se dobije dopuštenje nadležnih državnih tijela za nastavak sportskih natjecanja u zatvorenim prostorima nakon 1. lipnja 2020. godine. Natjecanje bi počelo u tjednu od 13. lipnja i to lige kojima su ostala dva kola do kraja igraju kola u tjednu 13. i 20. lipnja.

Ako bi se igralo Željezničar iz Čakovca će 13. lipnja od 16:00 sati gostovati kod Velebita u Otočcu i 20. lipnja u posljednjem 18. kolu će dočekati Bjelovar. Naši kuglači mogu mirno odigrati ova dva kola jer su prvoligaški ostanak osigurali, a s treninzima će krenuti od četvrtka 21. svibnja.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!