Vijesti / Sport
Sport
DRUGA LIGA Međimurje dobilo licencu za sezonu 2020./2021.

NOGOMET

DRUGA LIGA Međimurje dobilo licencu za sezonu 2020./2021.

U skladu s odredbama Pravilnika o licenciranju klubova HNS, Komisija za licenciranje HNS utvrdila je da NK Međimurje Čakovec ispunjava kriterije koji su uvjet za izdavanje Licence za II. HNL za natjecateljsku 2020/21. godinu.

Na osnovu članka 8. Pravilnika o licenciranju klubova HNS Komisija za licenciranje HNS, u sastavu Ivan Košutić (predsjednik), Ivan Marković (dopredsjednik), Ružica Bajrić, Igor Meznarić i Miroslav Marković – članovi, uz postojanje kvoruma za donošenje odluka, na svojoj sjednici održanoj u Zagrebu 15. svibnja donijela je odluku koja je povoljna za našeg drugoligaša NK Međimurje. Tražitelju licence, NK Međimurje Čakovec za natjecateljsku 2020/21. godinu izdaje se Licenca za II. HNL.

Primatelj licence, NK Međimurje, Čakovec obvezan je u cijelosti ispuniti još kriterije i Odjelu za licenciranje HNS, najkasnije do 1. srpnja dostaviti fotodokumetnaciju po postavljanju novih sjedalica te za trenere mlađih uzrasta licence za Antuna Jukića, Nikolu Goričanca i Gordana Golika po početku licenciranje natjecateljske 2020/21. godine. Licenca ističe bez prethodne obavijesti na kraju natjecateljske 2020/21. godine.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!