Stolni tenis: Preksavec nakon pet godina vratio titulu

Međimurski stolnoteniski savez i STK Putjane u subotu su u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu organizirali pojedinačno prvenstvo za mlađe i seniorske kategorije na kojemu je nastupalo 135 igrača i 31 igračica iz Međimurske županije.

U pojedinačnoj disciplini seniora, koja je uvijek u središtu pozornosti, Boris Preksavec iz STK Putjana, pobjedom u finalu nad lanjskim prvakom Matijom Barićem iz varaždinskoga Igea Željezničara, nakon 5 je godina vratio titulu prvaka, a nova seniorska prvakinja je mlada Ema Toplek iz Šenkovca.

Ona je uz seniorsku osvojila i juniorsku titulu pa je s dva prva mjesta najuspješniji sudionik prvenstva. Pobjednik kategorije najmlađih kadeta je Stjepan Škoda iz Kos-Kotoribe, koji je osvojio i drugo mjesto među mlađim kadetima iza Marka Lovreka iz MSTC Čakovca, čiji je brat Ivan Lovrek obranio titulu prvaka među kadetima, dok je najbolji junior Kristian Lipić član Šenkovca.

U konkurenciji najmlađih kadetkinja, koje su zbog svega 5 prijavljenih igrale bod sustavom, poredak prve 3 igračice odredili su rezultati njihovih međusobnih susreta gdje je najsretnija bila Gabrijela Siladi iz Kos-Kotoribe ispred Nikoline Valkaj iz Šenkovca i Eme Polanec iz Mihovljana.

Bod sustavom, zbog samo 4 prijavljene, igrale su i mlađe kadetkinje, među kojima je najbolja bez poraza bila Hana Zadravec iz Šenkovca, te kadetkinje gdje je njena klupska kolegica Petra Vugrinec pobijedila sve 4 svoje protivnice i okitila se pokalom za prvo mjesto.

Pokale Lista Međimurje za četiri najbolje plasirana u svim kategorijama podijelio je predsjednik Međimurskoga stolnoteniskog saveza Dražen Korent.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije