Ekomu šest bodova u jednom danu

U šestom kolu ekipa TMT pobijedila je u vrlo dobroj utakmici haklere preko Drave. Gojanec je poveo u samom početku utakmice, a onda su nesporazumom vratara i obrambenog igrača primili gol za poravnanje pogotkom Gavranovića. U drugom dijelu iskusni Šol s tri prizemna udarca matira  najboljeg vratara Bogovića za nova tri boda i potvrdu vodeće pozicije.

Limari su presing igrom ubrzo stekli nedostižnu prednost protiv Savčara. U drugom su dijelu dali priliku svim igračima da osjete draž parketa male dvorane s uigravanjem ekipe za slijedeći  derbi protiv ekipe Palatina.

Partizani su ponovo predvođeni Belecom u trokutu sa Strahijom i Vargom nadigrali Čapu te položaj na tablici malo govori o njihovoj vrijednosti. Iznenađenje dana ipak je bila ekipa Ekoma.

Prva utakmica protiv fenjeraša lige Brezja bila je očito samo zagrijavanje pred utakmicu s papirnatim favoritom Palatin Fotexom. Protiv Brezja pet igrača upisalo se u listu strijelaca. Po završetku utakmice  nakon tuširanja otišli su na bazene čekati termin zaostale utakmice s Palatinom. Ponovo su kompletni došli na megdan favoritu koji su na utakmicu došli s jednim pričuvnim igračem.

Ozbiljnost težine ove utakmice bila je kobna za ekipu Palatina. Bili su nemoćni u realizaciji pred nesavladivim Bobičancem, a na drugoj strani Debelec, Turek i Vražić nisu griješili u pospremanju lopte iza leđa Bogdana i Novaka.

U 23. ligi MMNL JFJ sa deset ekipa prema sastavima ekipa izdvojena su tri papirnata favorita. TMT je godinama bio u samom vrhu lige, ali nikad nisu osjetili sjaj zlata.Ove godine pojačani Šolom i Gavranovićem te primjernim ponašanjem mogli bi ostvariti svoj san. Limariji Vinković gubitak boda protiv Zagoraca dobro je došla jer su nakon te utakmice shvatili da bez potpunog zalaganja nema bodova. Paltinuš  je sa svojom ekipom u dva navrata bio prvak lige. Utakmica s Ekomom bila je prožeta neozbiljnošću i totalnom nemoći.

Igračima Ekoma pohvala jer su u jednom danu pristali igrati dvije utakmice i odnijeti na bazene punu vreću sa šest velikih bodova. Slijedeće kolo donosi derbi utakmicu Palatin Fotex – Limarija Vinković.

Rezultati 6. kolo: Ekom – Brezje 9:2, Limarija Vinković – Savčari 7:4, TMT – Gojanec CB Hantek 4:1, Partizani – Čapa Gurman 5:3 i Ekom – Palatin Fotex 9.4.

Tablica: TMT 18, Limarija Vinković 16, Palatin Fotex i Ekom 12, Gojanec CB Hantek 7, Venera Korner 6, Partizani i Savčari 6, Čapa Gurman 3 i Brezje 0.

Parovi 7. kola: 8:30 Brezje – TMT, 9:20 Ekom – Venera Korner, 10:10 Palatin Fotex – Limarija Vinković, 11:00 Gojanec CB Hantek – Partizani i 11:50 Čapa Gurman – Savčari.

Na listi strijelaca i dalje je u vodstvu Ister (Gojanec CB Hantek) s 15 pogodaka. Drugo mjesto za Šola (TMT) s 13 pogodaka. Treće mjesto dijele s 12 pogodaka Kerman (Venera Korner) i Plaftak (TMT).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije