SVETI MARTIN NA MURI

NK POLET Započeti radovi na uređenju trećeg pomoćnog travnatog terena

Od petka 13. ožujka sve sportske aktivnosti u NK Polet Sveti Martin na Muri su stopirane zbog novonastale situacije u vezi s epidemijom novog koronavirusa COVID-19.

Igrači seniorske momčadi i dalje od trenera Maria Kovačevića dobivaju individualne programe rada koje moraju provoditi četiri puta na tjedan kod svojih domova pridržavajući se svih preporuka i mjera koje je donio Stožer za civilnu zaštitu i Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Izvješća o odrađenom individualnom programu svaki igrač mora elektronskim putem podnijeti treneru od kojeg nakon toga dobiva danje upute i zadatke.

Ali dok igrači prisilno miruju zbog ove novonastale situacije s epidemijom domar Jože Kirec pobrinuo se da tereni Nogometnog kluba Polet što spremniji i zeleniji dočekaju nastavak prvenstva u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi – sjever. Na svim terenima napravljeno je proljetno prozračivanje trave, dosijavanje trave, valjanje i prskanje. Također je servisirano i pušteno u pogon automatsko zalijevnje terena.

Također su započeti radovi na uređenju trećeg pomoćnog travnatog terena. U tijeku su grubi radovi, odstranjivanje drveća koje je ostalo i ravnanje terena teškom mehanizacijom.  Sigurni smo kako će tereni biti spremni dočekati nastavak treninga i natjecanja seniora i svih mlađih kategorija, nadamo se kako će nastavak natjecanja usljediti ubrzo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije