Polet Sveti Martin na Muri krenuo s pripremama

Nakon godišnje skupštine kluba jučer je seniorska momčad NK Polet Sveti Martin na Muri krenula sa zimskim pripremama za proljetni dio prvenstvene sezone 2012./2013. Klub se trenutno nalazi na 7. mjestu u 3.HNL-Sjever s osvojena 23 boda.

Prvo proljetno kolo je na rasporedu 2. ožujka pa je momčad s pripremama započela 7 tjedana prije početka prvenstva. Prvo okupljanje s kratkim sastankom i prvim službenim treningom bilo je po pravom zimskom vremenu. Na pripreme je klub krenuo sa 25 igrača.

Uz postojeći kadar prvoj momčadi su priključeni i juniori Filip Vršić, Antonio Zadravec i Matija Jambrović. Za sada nitko od igrača nije napustio klub, a do kraja prijelaznog roka moguća su neka nova imena. Prvi dio treninga dečki će odraditi u dvorani Toplica Sveti Martin dok će se nakon toga preseliti na vanjske terene.

Trener u ovom dijelu priprema ne može računati na Zorana Šardija te Andreja Goričanca zbog ozljeda. Do početka prve prvenstvene utakmice klub će odigrati desetak prijateljskih utakmica s međimurskim predstavnicima i s klubovima iz inozemstva. Već nas ove subote očekuje utakmica s Mađarskim ZTE Zalaegerszeg-om.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije