Mala Subotica: Nogometne škole Spartak, Međimurje i Varteks najuspješnije

Nogometna škola “Spartak” druge je godine zaredom vrlo uspješno organizirala malonogometni turnir mlađih kategorija.

Kao i prošle godine, u ovo predbožićno vrijeme školsko-športska dvorana OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica bila je poprište vrlo dobrog nogometa koji su prezentirale mnogobrojne ekipe koje su prijavile sudjelovanje na ovom turniru. Turnir se održao dva dana, 22.i 23.prosinca.

Prvog su se dana odigravale utakmice u kategorijama U-8 i U-12 dok je nedjelja bila rezervirana za kategoriju U-10.

U kategoriji U-8 najboljom se ekipom pokazala ekipa NŠ “Spartak” koja je kroz čitavi turnir pokazala najviše, te se bez primljenog pogotka plasirala u finale. Svoju je nadmoć pokazala i u finalu protiv NŠ “Međimurje 1” , i to uvjerljivo 4-0. Isto tako i najbolji strijelac turnira Nikola Obadić s 6 pogodaka također dolazi iz pobjedničke ekipe, kao i najbolji vratar Petar Vlašić koji kroz čitavi turnir nijednom nije kapitulirao.

U kategoriji U-12 nešto drukčija slika. Ono što im nije uspjelo u mlađim kategorijama, nogometašima NŠ “Međimurje uspjelo je u kategoriji U-12. Izabranici trenera Šarića kroz čitav su turnir pokazali najviše, te na vrlo uvjerljiv način osvojili turnir. U finalu su se namjerili na vršnjake NŠ “Varteks Fotex”, no pobjeda “Međimurja” ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Bilo je uvjerljivih 3-0.

Drugoga je dana bilo i najzanimljivije i najizjednačenije. Za kategoriju U-10 prijavilo se i najviše ekipa te je nedjeljnji dan bio natjecateljski najduži, a i najneizvjesniji. Kako se “Međimurje” iskupilo u kategoriji U-12 zbog neuspjeha u kategoriji U-8, tako se i ekipa NŠ “Varteks Fotex”, nakon neuspjeha u U-12, iskupila u kategoriji U-10, gdje su usprkos prilično izjednačenom turniru uspjeli biti nešto bolji od ostalih te osvojiti 1.mjesto. U finalu su bili bolji od NŠ “Zelenko” rezultatom 2-0. Iz redova pobjednika dolazi i najbolji vratar, Fran Vuković, dok je najbolji strijelac sa 6 golova bio “spartakovac” Ivan Dominić.

Sve u svemu, turnir je uspio. Prikazan je odličan nogomet, skupilo se dosta ljudi te članovi NŠ “Spartak” mogu biti zadovoljni rezultatima sa svih aspekata gledajući, te na temeljima ovogodišnjeg turnira graditi sljedeće slične akcije. Nogometna škola Spartak zahvaljuje se na pomoći sponzorima općini Mala Subotica i OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije